Arhivă articole

Crișul a cedat clar la Bekescsaba în fața unei echipe ce începe campionatul peste câteva zile, dar concluzia e legată de investițiile în sport

Pentru ultima partidă de pregătire a verii, Elore Bekescsaba a apelat la cei de la Crișul Chișineu Criș, echipă aflată la etapa de pregătire fizică. De altfel, echipa lui Adi Abrudean, care are și câteva absențe datorate accidentărilor, a jucat și vineri un meci destul de solicitant cu UTA II, iar astăzi a trebuit să se recunoască învinsă peste Graniță cu scorul de 4-0. Dominik (min. 11), Pantovic (min. 15), Mateucă (min. 56 – autogol) și G. Márton (min. 60) au înscris pentru maghiari, care încep noul campionat al ligii secunde la finalul săptămânii viitoare.

Scorul e puțin mincinos și asta pentru că: „Eu zic că posesia a fost împărțită în mod egal, iar ocazii am avut și noi, prin Codrea, Ciornei sau Mărmăneanu. Golurile le-am luat pe greșeli personale, favorizate și de oboseala acumulată după antranamentele grele din ultimul timp. Mi-aș dori ca unii jucători să înțeleagă că Liga 3-a înseamnă sacrificiu și profesionalism și mă refer punctul la Clej. Acesta și-a dat seama doar la Graniță că are buletinul expirat, în condițiile în care și așa am avut oamenii numărați pentru acest meci”, a spus Daniel Cherecheși.

Dar, managerul celor de la Crișul a realizat că între cele două țări vecine sunt ani lumină când vine vorba despre investițiile în sport. „Cei de la Elore ne-au spus că primesc 1 milion de euro pe an doar pentru grupele de copii și juniori, la prima echipă nu am intrat în detalii.  Dar, Guvernul îi mai ajută și cu cheltuielile la stadion, chiar acum se fac lucrări de modernizare acolo. Nu am făcut decât 30 de kilometri de la Vamă, dar parcă suntem într-o cu totul altă lume. Se spune de spre fotbalistul român că este mai talentat, dar în curând acest lucru va fi anulat de investițiile masive în sport ale vecinilor noștri”, a adăugat Cherecheși.

Pentru Crișul au evoluat la Bekescsaba: Zamfir – Onutan, Sabău, Calvin, Birău – Ember, Mărmăneanu – Piț, Mateucă, Suslak – M. Codrea. Au mai jucat: Pașcalău – Vasinc, Modan, Ciornei.

1
0

Un comentariu la articolul: “Crișul a cedat clar la Bekescsaba în fața unei echipe ce începe campionatul peste câteva zile, dar concluzia e legată de investițiile în sport

  1. Doamne ce lot au Crișul… Vasinic rezerva???o fi accidentat sau ceva, altfel nu îmi explic cum nu a fost titular…..

    2

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.