National Sebis

Sebișul își caută…Fortuna la Becicherecu Mic! Vereș: „Lucrurile s-au rezolvat la club, de acum ne vom concentra doar la fotbal”





Acum două-trei săptămâni, situația de la Sebiș părea critică, dar „planetele” încep să se alinieze. Tocmai s-a votat în Consiliul Local alocarea a 3,5 miliarde de lei vechi pentru clubul Național, iar echipa și-a revenit și ea cu 7 puncte luate în ultimele trei partide.

Unul dintre artizanii revirimentului este Claudiu Vereș, mijlocașul de 19 ani aflat la al treilea sezon la gruparea de pe malul Crișului Alb. „Mă bucur că am putut contribui cu două goluri la rezultatele bune ale echipei, tot atâtea câte am înscris întreg sezonul trecut.  Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sportiv, antrenorul îmi dă încredere și sper ca evoluțiile mele să crească și să ajung acolo unde îmi doresc, într-o ligă superioară. Până atunci, sunt la Sebiș, am colegi foarte buni, un vestiar unit și un antrenor dedicat, care știe să scoată maximul din noi”, sunține „aripa” lui Șomcherechi.

Pentru sebișeni urmează o deplasare complicată la Becicherecu Mic, în fața unei echipe solide în special pe teren propriu. „Avem un șir de trei partide foarte bune, vrem să continuăm pe aceeași linie și sâmbătă. Nu ne temem de nimeni, este o serie în care fiecare poate bate pe oricare. Ieri am fost anunțați că lucrurile s-au rezolvat la club, există finanțare și nu vom mai avea emoții, putem să ne concentrăm doar la fotbal și pe ceea ce avem de făcut pe teren”, a mai punctat Vereș.

Fortuna Becicherecu Mic e la al doilea meci împotriva unei divizionare terțe arădene, pe precedenta câștigând-o, în județul Timiș, cu 2-0, în fața celor de la Progresul Pecica.

Formații probabile:

Becicherecu Mic: Costoaie – Hodiș, Soare, M. Toma, Roșie – Oancia, Zurbagiu – Radu, Ferțu, Cluci – Bârză.

Sebiș: Moroz – Chitaș, Forisz, Bărbuți, Cornea – Musea, Bandula – Susan, Chiș-Toie, Cl. Vereș – Balha

 









Un comentariu

  1. Cat trebuie sa mai treaca sa nu-l mai pui pe Chitas fundas dreapta !??? Cred ca esti paralel cu fotbalul ! Esti bun doar sa dezinformezi ! Tine-o tot asa ! Cu cat esti platit ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button