Crisul Chisineu-Criș

Crișul nu subestimează „lanterna” Gilortul: „Nu există echipe mari și mici, forma sportivă și atitudinea pot face diferența”





Bucuria a fost mare în tabăra Crișului după succesul contra Lipovei, pe lângă miza importantă a punctelor  existând și ambiția de a răzbuna cumva eșecurile din partidele directe din ultimii trei ani. Dar, tot trei puncte se dau și sâmbătă, în deplasarea din județul Gorj, pe terenul ultimei clasate în seria a IV-a, iar Remus Lung știe că e de muncit pentru ele.

„Secundul” lui Adi Abrudean e și variantă de rezervă pentru jucătorii de câmp pentru ultimele minute, el – de altfel – debutând în acest sezon în deplasarea de la Ghiroda. Odată cu revenirea pe gazon a căpitanului Alin Pavel, doza de experiență și forță pe faza defensivă e asigurată, așa că Lung își vede de treaba de antrenor. „Am pregătim meciul foarte atent, suntem concentrați, nu ne uităm deloc la clasament. Avem experiența campionatului trecut, când echipe de la coadă, Lugoj, Ocna Mureș, au încurcat echipe ce se băteau la promovare. După părerea noastră, nu există echipe mari și mici, forma și atitudinea de moment pot face diferența. Am luat informații despre Gilortul și au destui fotbaliști importanți pentru acest nivel. La mijloc evoluează Avramescu și Cârstoiu, iar în față este Marius Ion. Toți trei au trecut acum câțiva ani și pe la Sebiș, iar cu Marius am fost și eu coleg la Pâncota. Va fi un meci foarte greu și pentru că ei se agață de orice pentru a scoate puncte, dar același lucru îl urmărim și noi. Sigur, a fost important să o batem pe Lipova, dar la fel de important este să câștigăm și sâmbătă”, susține Lung.

Din tabăra Crișului vor absenta Mărmăneanu (probleme la genunchi), Ciornei (cu mâna în ghips), în timp ce Suslak a revenit la antrenamente, dar e greu de crezut că va fi aruncat într-un meci de mare luptă, așa cum se anunță cel de sâmbătă, de la ora 15, de la Târgu Cărbunești.

Formații probabile:

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cocioabă, Ancuța – Avrămescu, Cârstoiu – Almăjanu, Bubuioc, Codin – Meliță (M. Ion)

Crișul: Pășcălău – Onuțan, Calvin, Sabău – Clej, Ember, Pavel, Piț – Mateucă, Modan, Roșu.

Arbitri:

Observatori:

Un comentariu

  1. Poate ii ajuta chechi și pe ăștia sa iasă din situația grea in care se afla. Ca in Cris multe se aud!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button