Crisul Chisineu-Criș

Abrudean și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul dur cu FC U Craiova: „Nu ne-am prezentat așa cum trebuie la un asemenea meci”





Numai ca un derby de clasament nu a arătat disputa dintre FC U Craiova și Crișul Chișineu Criș, din cadrul rundei cu numărul 9 a Ligii a 3-a la fotbal. La debutul pe noua arenă din Filiași, în fața a aproximtiv 1000 de spectatori, oltenii au demolat-o pe divizionara a treia arădeană și păstrează distanța de 8 puncte față de noul vicelider, Flacăra Horezu.

Cert este că echipa de pe Crișul Alb a arătat foarte rău azi în special pe faza defensivă, după ce în ultimele trei etape nu încasase niciun gol. „Nu ne-am prezentat așa cum trebuie la un asemenea meci. Din păcate, absența lui Onuțan ne-a destabilizat tare, a trebuit să schimbăm un pic formula de echipă și nu prea ne-a ieșit. Adevărul este că ne-a bătut cea mai puternică echipă din serie, valoarea jucătorilor și condițiile echipei din Craiova sunt mult peste nivelul eșalonului. Nouă nu ne rămâne decât să strângem rândurile și să ne concentrăm pe jocul următor, foarte greu și acesta, căci la Chișineu Criș vine echipa de pe 2, Flacăra Horezu”, a fost comentariul succint al lui Adi Abrudean după „dușul rece” contra „Științei”.

Crișul alunecă până pe locul 7 după această rundă, dar trebuie să strângă rândurile până săptămâna viitoare, când o întâlnește pe a doua clasată.

5 comentarii

      1. Pleaca cainele.de la.macelarie ? Acum nu mai poate merge nici la Sebis ca a disparut cel care-l voia . Este veriga slaba

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button