Crisul Chisineu-Criș

Crișul vrea să-și mențină poziția în „careul de ași” și după vizita la Hunedoara: „Concentrați în fața unei echipe redutabile acasă”

Crișul a avut reacție la eșecul usturător de la Filiași, cu FC U Craiova, iar punctele cu Horezu au urcat-o până pe locul 4. Asta nu înseamnă mare lucru dacă rezultatele pozitive nu se leagă, iar adversarul de sâmbătă e una dintre formațiile ce îi pot arunca pe „alb-albaștrii” pe la mijlocul clasamentului. Problema e că vizitele divizionarelor terțe arădene în orașul Corvinilor nu s-au încheiat prea fericit, Sebiș și Cermei întorcându-se cu mâna goală după eșecuri la două goluri diferență. Sigur, pretențiile Crișului sunt ceva mai mari decât ale conjudețenelor, dar asta trebuie să se vadă pe teren sâmbătă, începând cu ora 14. 

Teamul lui Adi Abrudean are de luat și o revanșă în fața hunedorenilor, care se impuneau cu 2-1 pe malul Crișului Alb în finalul stagiunii precedente. „Ceea ce a fost a fost, meciul de sâmbătă va avea istoria și importanța sa. Vrem să confirmăm evoluția bună cu Horezu și să mai luăm trei puncte ce ne-ar menține acolo sus, în clasament. De fapt, acesta e obiectivul nostru pentru finalul turului, o clasare cât mai bună, poate chiar pe podium ca și iarna trecută. În afara lui Mărmăneanu, avem tot lotul valid, Mister are de unde alege, inclusiv la juniori, căci suntem toți cam la același nivel. Trebuie să fim concentrați, dăm, însă, totul sâmbătă, căci hunedorenii sunt redutabili în special la meciurile de pe teren propriu”, a spus Daniel Clej, mijlocașul de 20 de ani al lui „Știli”, originar chiar din Chișineu Criș.

Formații probabile:

Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Kovacs, Ciucurescu, Trășcan – Iacob, Bobină – Bloj, R. Cristian, Marinca – Vasinc.

Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Calvin, Suslak – Ember, Pavel, Clej – Piț, Modan, Roșu.

Arbitri: Dan Buzărnescu (Craiova) – Barna Biro (Cernat), Zsolt Biro (Belin)

Observatori FRF: Iulian Szekely (Cluj Napoca), Melian Nădășan (Țaga)

Comentarii Facebook

2
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close