Cluburi polivalentePolo

Fotbal feminin și polo de prima ligă în weekend, la Arad!





Am intrat într-un weekend plin de competiții oficiale pentru echipele arădene, dar și pentru alți sportivi din județul nostru. Avem parte și de o premieră și anume primele jocuri oficiale de polo la noul bazin din Subcetate. Sâmbătă, de la ora 18 și duminică, de la ora 10, AMEFA e mare favorită în fața de la Poli Cluj, în cadrul primei etape a grupei valorice 5-8 a Superligii Naționale de Polo.

Tot în Liga 1, dar la fotbal feminin. AC Piroș o găzduiește pe codașa Selena Constanța. Partida din cadrul rundei a 8-a are loc duminică, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Iubitorii sportului rege pot lega această partidă cu disputa UTA-ei cu Viitorul Pandurii, din cadrul rundei a 15-a a ligii secunde, ce începe la ora 14 pe arena „Motorul” din Aradul Nou.

Competiții mai sunt și în locații acoperite, după cum urmează:

Sâmbătă și duminică, între orele 9 și 21, la Sala Sporturilor Victoria: „Arad Trophy” – turneu internațional de gimnastică ritmică.

Sâmbătă, de la ora 10,30, la Bazinul Delfinul: Cupa Aradului la înot

Sâmbătă, de la ora 11, Șoimii Șimand dă piept cu CFF Clujana Cluj Napoca, în cadrul rundei a patra a Campionatului Național de Futsal U19.

Altfel, echipele de handbal ale Aradului joacă în deplasare. Fetele de la Crișul la Baia Mare, cu ocupanta ultimului loc în clasamentul Diviziei A (seria D), iar HC Beldiman joacă în Cupă, duminică, la Târgu Jiu. În fine, rugbiștii au meci la București, cu Grivița,  în cadrul etapei a 6-a a Diviziei Naționale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button