UTA Arad

Falub laudă strategia și echipa UTA-ei: „Au fost inteligenți, au avut continuitate!” Stanciu e sigur pe arbitrajul de mâine





Mâine, la Cluj, UTA își dispută prima dintre cele trei restanțe din turul ligii secunde la fotbal. Universitatea e antrenată de două luni de zile de Adrian Falub, fost antrenor la UTA în trei mandate, ultimul dintre el durând doar două săptămâni în toamna lui 2017.

Fostul fundaș întoarce, așadar, armele împotriva echipei momentului în eșalonul secund, așa cum o consideră chiar el. „Ne așteaptă o perioadă de două săptămâni în care – practic – întâlnim cele mai bune echipe ale campionatului, iar mâine începem cu poate cea mai bună. Spun asta pentru că UTA are continuitate la nivelul lotului și al rezultatelor și cred că e foarte bine organizată defensiv. E o echipă ce primește foarte greu goluri și ne va fi dificil, pentru că am avut probleme până acum în campionat și am suferit ca număr de puncte luate. Cred că e prima oară când avem la dispoziție tot lotul, în afară de Berci, pe care l-am pierdut până la finalul campionatului. Ne gândim cu speranță la meciul cu UTA și încercăm să luăm maximum. Respectăm adversarul, știm că e o echipă foarte bună. de tradiție, care își propune promovarea și ne va fi dificil. Anul acesta, UTA a făcut o strategie foarte bună, pentru că odată cu venirea noului antrenor și-au păstrat cei mai buni jucători de anul trecut și au adus cei mai buni jucători de la Snagov. Practic, e o combinată între două echipe. Au fost inteligenți, au avut continuitate, pentru că au reglat repede relațiile de joc, fiind fotbaliști care se cunoșteau între ei. Au antrenor pe care îl cunoșteau jucătorii și, din punctul acesta de vedere, au făcut o strategie foarte bună. UTA știe exact ce să facă pe faza de non-posesie, primește greu gol și e foarte greu de desfăcut. Au și individualități, precum Moise, un jucător de Liga I. Pentru mine e o surpriză că evoluează în Liga a II-a. Are niște execuții extraordinare. Au un Ciprian Rus, un Ioniță, două vârfuri de careu, printre cei mai buni din Liga a II-a. Per total, o echipă foarte bine structurată, rezultatele nu sunt întâmplătoare, ele vin după o strategie și o muncă foarte bună foarte bună”, a spus Falub despre echipa fanion a Aradului.

Numit director general al „șepcilor roșii”, Daniel Stanciu a ținut să facă o remarcă despre calitatea arbitrajului prestat de brigada condusă de Szabolcs Kovacs. „Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din Liga a II-a, o echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere. Mi-aș dori și sunt sigur că mâine nu va fi un arbitraj ca acela de la Arad, de duminică”, au fost cuvintele „oficialului” de pe Someș.

Așadar, avându-l doar pe fundașul stânga, Dan Berci, indisponibil, U. Cluj ar putea alinia următorul prim „11”: Dur-Bozoancă – Kay, Art. Crăciun, Inacio Miguel – Guedj, G. Florescu, Dican, Tiago Gomes – Nic. Pîrvulescu, Goga, Al. Pop.

13 comentarii

  1. Nu e cazul să ne laude trădătorul ăsta împuțit! A fugit de la UTA cu coada între picioare când a fost greu. Nu-l vom uita niciodată!

    0
    0
    1. Si Daniel Stanciu este si a fost un papagal pe unde a fost.Niciodata nu l-a interesat jambonul-soanca ci doar ciolanul si ce mai poate suge si el dupa un protocol.Vezi Poli,Dinamo,CFR Cj,etc.A luat un cap in gura de la Stupariu intr-un meci cu Poli si s-a plans ca o baba slaba-ce este de fapt !!!!!

      0
      0
      1. Care este CV-ul lui Stanciu, ce a realizat el in fotbal,ce calitati are de este atat de curtat de echipele din campionat.Un papagal dpdv fotbalistic si are o moaca de cere pumni si capuri in gura

        0
        0
  2. „Eu am o informație mult mai interesantă. Că la U Cluj, în partea cealaltă, și, repet, de la oameni de calitate, de onoare, că mai are țara asta oameni, dar sunt ascunși, că e mizeria prea mare, și care mi-au spus: «Federația, prin domnul secretar, ar fi transmis la U Cluj, că dacă nu-l pune pe Stanciu, nu intră U Cluj în Liga 1″ spunea Cornel Dinu pe 5 septembrie.
    Nu spun că-i așa, dar nici nu exclud total varianta asta, coincidență sau ceva calculat?

    0
    0
  3. Stanciu un gunoi un traseist ca Dinu vamă, unde merg numai presiune pe arbitrii fac.. Auzi să nu fie arbitraj ca la Arad.. Atâta caz cu acea tragere de tricou, dar în rest când a mai fost avantajată în acest campionat? Supăr îți mulțumesc că l-ai,, electrocutat atunci la acel UTA-poli în care la fel a vrut sa facă circ

    0
    0
    1. Mai Stanciule stiu cine esti ca discut cu multi oameni oameni de fotbal si pacat ca DAN STUPAR(prietenul meu) nu te-a facut KO ca prea mult bati din gura si ce hram porti…….!Vad ca te legi la arbitrul satmarean….si ca nu doresti ca arbitrajul sa fie tot asa,dar tu oare nu esti bun amic cu al din Carei….?Despre Falub spun ca e un antrenor pe care-l cunosc de multi ani si care nu sare calul ca……!Stanciule daca FRF cu Mirel.Radoi..nu amanau disputa U Cj -UTA ce se juca fara spectatori la Tg.Mures ,precis UTA castiga 3 puncte.Noteaza ce spun ca U 19 nu se califica cu smecheria facuta…..!Hai UTA ca pe timpul lui M.LACATUS ai facut 2-2 pe Moina cu UTA !

      0
      0
      1. Falub a lasat Uta cu ochii in soare ultima data. Mai bine asa ca Falub nu e bun de antrenor. Hai Uta sa batem cluju !

        0
        0
  4. astea sunt comentarii care trec de filtrul administratyorului! PACAT ,MARE PACAT ! HAIDE UTA CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  5. Am sa incerc,pe cat posibil,sa fiu bland….In primul rand fata de Falub….Imi aduc aminte ca intr-o zi de marti dimineata,era asteptat la sediul clubului…..Ghinion….o tuli-se cu o seara inainte,ca si un ultim boschetar caruia i s-au acordat cerutele minime..A fugit ca si ultimul hot,sobolan….Ba si mai mult,conducerea UTA-ei a donat acei 10.000Euro,despagubire,Spitalului de Copii.coloana vertebrala….
    Acum face pe „Lupul moralist”,cu rezultate dovedite intre timp,dezastruoase,pe unde a trecut….Revenit la Cluj,atentioneaza ca nu raspunde de rezultate,ci doar ca a fost re-cooptat,ca sa redreseze situatia….Ce caracter josnic….Echipele,cluburile josnice,apeleaza la personaje dubioase gen Daniel Stanciu,Narcis Raducan,Chivorchian,scuze dar si Bobar…Se are impresia ca daca ai pe acolo,pe la butoane,ceva Jmecheri,totul este lejer….
    Pe cand Codru trimitea barem de arbitraj,prin posta…..era scandal mare….
    Arbitrajele ne-au dus pana la isterie,ulterior….
    Acum se discuta peste tot,doar de Pancu,Petrolul,U.Cluj…este perfect…..Presiunea pe ei…
    Stupi….Nu i-ai dat suficient…..
    Doamne…..daca ar putea povesti fostul tunel subteran de unde ieseau ai nostri in maxime urale…….Giurgiu si Csordas erau campioni la K1…

    0
    0
  6. Nu ma rabda inima sa nu mai zic cate ceva, ,deoarece l-am cunoscut bine pe batranul Mircea Salomir fost portar pe la Cugir,Bistrita,U,Cj …a carui fiu Salomir j a fost al 4-lea portar la Unirea A-I unde a facut armata !Acesta,spun gurile rele face in ciorna delegarile fluierasilor la liga 2-a ce e transmisa si aprobata apoi de Deaconu… Stanciule te intreb cu ce se ocupa,,sforarii de la echipe..?Sa stii Stanciule ca si U Cluj in campionatul trecut l-a avut pe fluierasul baimarean CODREA la meciul ACS Poli TM -U Cj si el fiind cu U Cj a puso pe var contra timisorenilor ,ca jucatorul clujan s-a pus singur piedica iar pe langa el raza de 4 m nu mai erau jucatori…..!!!!!!Era in meci televizat si poate mai stii ce scandal a facut Vivi RACHITA !Deci mai incet cu ce a fost cu Viitorul Pandurii Tg Jiu.Hai UTA macar un egal astazi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button