Crisul Chisineu-Criș

Fundașul Tătaru revine la Crișul, Roșu și-a cerut actele pe motive personale

După Alex Nistor, Crișul Chișineu Criș și-a betonat defensiva cu Ionuț Tătaru. În cazul fundașului de 30 de ani vorbim de o revenire în „alb-albastru” după niciun an de zile. De altfel, fotbalistul sosit iarna trecută de la Cugir nu a apucat să debuteze în meciuri oficiale pentru gruparea de pe Crișul Alb, accidentându-se la genunchi într-un amical cu Sântana. „Ionuț și-a revenit acum și vrea să joace la Crișul și în campionat. A avut ghinion anul trecut, dar ne bazăm pe calitățile sale și pe dorința sa de a reveni în iarbă după o perioadă grea”, spune Dani Cherecheși, managerul ocupantei locului 3 în seria a IV-a a Ligii a 3-a după prima parte a stagiunii.

În cariera sa, Ionuț Tătaru a jucat la Pandurii Târgu Jiu, Minerul Lupeni, Drobeta Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare, Academica Clinceni și Metalurgistul Cugir.

Însă, există și o despărțire de ultim moment la Crișul. Din motive personale, atacantul Constantin Roșu nu va mai continua la Crișul, conducerea clubului făcându-i deja o ofertă unui alt fotbalist orădean ofensiv, Istvan Balla. Jucătorii antrenați de Adi Abrudean și Remus Lung se vor întoarce din vacanță peste exact o săptămână.

Comentarii Facebook

4
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close