Șoimii Lipova

Lipovanii au făcut testele Covid pentru a fi buni de amicale cu divizionarele doi și trei din zonă: Banyoi a plecat, ex. utistul Gavrilă și Dobie ar putea întări rândul juniorilor





Prima divizionară terță arădeană care a  înțeles că e nevoie de testele Covid pentru a trece la un alt nivel al pregătirii este Șoimii Lipova. Chiar dacă i-au costat bani frumoși, „alb-albaștrii” s-au testat în două serii și veștile sunt deocamdată bune.

Următorul pas este angrenearea în meciuri amicale cu formații, de asemenea, testate din zonă. „Jucătorii noștri au făcut testele Covid,  am primit 90% dintre ele și sunt negative, mai așteptăm câteva rezultate și ne pregătim de seria amicalelor în compania unor echipe de Liga a 2-a și nu numai. Am respectat protocolul, am măsurat temperatura tuturor la fiecare antrenament, ne-am achiziționat dezinfectanți pentru absolut tot ce trebuie, toate sunt avizate de Ministerul Sănătății. Ne-am inspirat de la UTA, ce e expertă deja în acest protocol și nici nu a avut cazuri de infectări”, ne-a declarat Radu Pop, președintele lipovanilor.

Banyoi a plecat la Minaur, un fost utist ar putea ajunge sub comanda lui Sabău

După un sezon și jumătate, Andrei Banyoi s-a despărțit de vicecampioana seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Atacantul de 20 de ani va juca pentru FC Minaur Baia Mare, care e implicată în barajul de promovare în Liga 2-a cu Comuna Recea. „Îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la Lipova și-i dorim succes în noua sa provocare”, a mai transmis Pop, care a anunțat și sosirea sub comanda lui Flavius Sabău a doi fotbaliști născuți în anul 2001. „Săptămâna viitoare îi așteptăm alături de noi, deocamdată în probe, pe Ionuț Gavrilă și Florin Dobie. Vorbim despre un fundaș stânga, care a debutat în Liga 2-a cu UTA și despre un mijlocaș central, ambii de la Ripensia”, a adăugat președintele lipovanilor.

În Liga 4-a doar jucând acasă duminica

Lipovanii mai au de luat o decizie importantă și în ceea ce privește prezența în nou sezon al Ligii a 4-a. Șoimii au fost „înghețați” pe primul loc al Seriei A din al doilea eșalon județean, dar pun o condiție înainte de a se înscrie: „Legat de promovarea echipei a doua, dacă AJF Arad acceptă ca meciurile de acasă să le putem disputa duminica, vom onora cu prezența. Altfel, rămânem la Liga a 5-a. Avem câțiva seniori pe care am dori să-i putem folosi și la echipa a doua, nu doar juniori. Din informațiile pe care le avem, mai sunt echipe care doresc să joace duminica acasă, sunt jucători care au servici sâmbăta, plus că la țară se lucrează sâmbăta, mai pe acasă, mai la câmp”, a explicat Radu Pop.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button