Crisul Chisineu-Criș

Și aventura lui Emilian Lasc în conducerea Crișului a luat sfârșit: „Patru ani de neuitat, dar rămân un susținător necondiționat al sportului din oraș”





Chiar dacă se înscria printre echipele cu pretenții în seria a VIII-a a Ligii a 3-a, Crișul Chișineu Criș a evoluat, oarecum, peste așteptări în toamna fotbalistică 2020 și e prima la coborârea cortinei până la primăvară. „Alb-albaștrii” au sărbătorit cum se cuvine succesul de ieri, cu Ghiroda și, bineînțeles, întreg parcursul din acest sezon, însă e bineștiut faptul că anul va fi încheiat cu o altă conducere a clubului, agreată de noua majoritate politică din oraș.

Viorel Vancea, cel care – probabil – va fi noul manager al Crișului în locul lui Daniel Cherecheși și Sebastian Mann, noul președinte al Consiliului de Administrație al clubului, au asistat din tribună la succesul de ieri cu ghirozenii, însoțiți fiind de Alin Drăgan, fost antrenor și jucător al echipei locale, cunoscut – însă – mai ales pentru evoluțiile cu UTA sau FC Național în Liga 1.

Așadar și pentru Emilian Lasc, fost mijlocaș al Crișului în Liga 4-a, aventura la club se încheie, el urmând să susțină sportul și fotbalul prin votul său din Consiliul Local al orașului de pe Crișul Alb. „Am avut o ședință de Consiliu Local joi, s-a ales un nou Consiliu de Administrație, din care eu nu mai fac parte. Regret că nu mai sunt implicat, dar viața și clubul merge înainte. Personal, voi sprijini cu ceea ce voi putea sportul din oraș la toate secțiile, fotbal, handbal, tir cu arcul, atletism. Voi fi mereu lângă club și voi vota în Consiliul Local pentru sportul din Chișineu-Criș. Sunt implicat aici de 30 de ani, am fost și fotbalist și nu pot să renunț. Este foarte importantă continuitatea, sper ca domnul primar Chereji și Consiliul Local să sprijine în continuare fotbalul. Eu rămân cu o experiență de neuitat, cu patru ani alături de niște oameni deosebiți. Am scris istorie pentru orașul Chișineu-Criș, este prima oară când încheiem anul pe primul loc. Suntem mândri de noi, de realizările noastre, de echipă în general, de colaborarea pe care am avut-o cu toți oamenii de aici. Le urez celor care vor fi implicați în proiect  de acum înainte să-l ducă mai departe, să-l mențină la același nivel și poate chiar să progresăm, pentru că așa este firesc. De altfel, din discuțiile avute până acum cu noul Consiliu Local, acesta s-a arătat dispus să sprijine în general fenomenul sportiv”, a afirmat Lasc.

Formația lui Adi Abrudean mai are 8 etape în față pentru a demonstra că merită să ocupe unul dintre cele două locuri care vor duce în final la barajul de promovare în Liga 2-a. „Dacă rămânem în aceeași formulă, plus două-trei transferuri pentru retur, sunt șanse reale să ne putem bate la promovare. Dacă factorii de decizie vor lua această hotărâre, eu cred că sunt premise bune pentru a ne bate pentru un loc în Liga 2-a, dar, repet, depinde ce se va decide la nivel de administrație. Dacă se va dori, eu voi sprijini cu dragă inimă acest proiect”, a încheiat Emilian Lasc, al doilea în poză lângă „secundul” Remus Lung și alături de Levente Balint (directorul sportiv al echipei), Daniel Cherecheși (managerul în curs de schimbare al clubului), „principalul” Adrian Abrudean și Călin Petrică (fizioterapeutul echipei).

Așadar, la Crișul Chișineu Criș se încheie ciclul de patru ani al conducerii care a promovat echipa după 26 de ani în Liga 3-a, iar mai apoi a scris istorie cu clasarea pe locul 3 și acum cu loc 1 după 10 etape din sezonul 2020-2021.









Un comentariu

  1. Na sa vedem acuma dacă familia DRAGAN care lucrează din umbra va fi peste vechea conducere (și ea pusă politic ,dar a demonstrat)!Vancea nu știu dacă caută in loc de munca nu este cea ce trebuie sa fie !Mai repede un om corect gen ALIN DRAGAN !Cind îl aduci la Cris pe Vancea care nu are nici cea mai mică legătura cu orașul ceva nu este in regula!Ramane de văzut !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button