Crisul Chisineu-Criș

Crișul își întărește linia mediană cu „sămădăii” Ciubotariu și Crocriș, Abrudean conduce mâine primul antrenament al anului!





Liderul seriei a VII-a a Ligii a 3-a și-a amânat cu o zi reunirea. Vestiarele de la stadionul „Aurel Ardelean” au trecut printr-un proces de cosmetizare și doar mâine sunt pregătite să-i reprimească pe jucătorii și antrenorii Crișului.

La primul antrenament al anului, Adrian Abrudean va avea primele transferuri ale iernii. Vorbim despre atacantul Gelu Velici (ex. Ghiroda), dar și despre doi tineri mijlocași crescuți de UTA. Ambii au evoluat în tabăra „verișorilor” de la Cermei în prima parte a sezonului și vin să completeze un lot ce se dorește și mai competitiv în stagiunea de primăvară. Vorbim despre Ivan Ciubotariu (21 de ani) și Darius Cocriș (18 ani), ultimul încadrându-se și în regula jucătorilor Under.

Ambii sunt de meserie mijlocași centrali, cu mențiunea că Ciubotariu a jucat inclusiv în atac în tricoul Cermeiului. Automat, „Știli” are opțiuni mai multe în centrul liniei mediane, de unde îi poate scoate, la nevoie, pe Pavel pentru a-l trimite în defensivă sau pe Teședan pentru a-l folosi în atac.

Vă reamintim că în această iarnă, Crișul s-a despărțit de doi atacanți, Sulea și Lazăr, la care se adăugă Adi Piț, experimentatul mijlocaș care a făcut un pas în spate încă de la mijlocul turului ediției 2020-2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button