Arhivă articole

Ugandezul Kayondo a decis ultima repetiție … Crișul – Ghiroda 0-1

2-2 și 2-1 pentru Crișul au fost rezultatele stagiunii dintre echipa lui Adi Abrudean și CSC Ghiroda și Giarmata Vii. În schimb, amicalul de astăzi, ultimul al iernii pentru cele două echipe, a fost adjudecat de timișeni în urma reușitei din final semnată de ugandezul Mahadi Kayondo.

În linia verificărilor din această iarnă, „Știli” Abrudean nu s-a putut baza pe câțiva dintre titularii săi, iar randamentul echipei are, fără îndoială, de suferit. Cu toate astea, Crișul a avut ocaziile sale să treacă în avantaj, cele mai mari semnate de ex-ul Gelu Velici, ale cărui lovituri de cap succesive au fost respinse de pe linia porții. A mai fost și un șut milimetric pe lângă poartă al lui Susan, dar plasa aveau să o scuture ghirozenii. În minutul 88, după o acțiune purtată în banda stânga, Kayondo l-a învins pe Zamfir cu un șut la colțul lung.

Dintre fotbaliștii absenți astăzi doar Ciornei și Pavel au ceva șanse să apară pe foaie la meciul cu ACS Poli, de sâmbăta viitoare, în timp ce Modan, Budur și Sabău rămân în „infirmerie”. „Cu excepția rezultatului nemeritat, a fost o partidă reușită contra unui adversar bun. A bătut vântul foarte puternic, a fost mai greu de construit, dar ne-am descurcat destul de bine. Abordarea a fost bună, ne-am creat ocazii, am ratat, dar băieții și-au dorit mult și au respectat sarcinile de joc. Până la patida oficială cu ACS Poli de săptămâna viitoare mai reglăm și ultimele aspecte și începem cu mare atenție campionatul. Toate meciurile sunt grele, mai ales primele când avem și câteva absențe de lot”, a sublinat Adi Abrudean.

Un 1-0 pe terenul „Aurel Ardelean” din Chișineu Criș este un rezultat de moral pentru Ghiroda și noul său antrenor. „A fost un joc echilibrat, un joc în care ambele echipe au stat destul de bine fizic. Bine sau nu, e ultimul meci de verificare, până la urmă a fost un amical, mai important va fi sâmbăta viitoare”, spus și Răzvan Leucă, care va debuta oficial în „galben-albastru”

Formații:

Crișul: Zamfir – Pătlăgică, Teședan, Nistor, Siminic – Suslak, Mihuța, Ciobotariu – Haloș, Velici, Susan. Au mai intrat: Clej, Cocriș, Busuioc.

Ghiroda: Mosoarcă – Andreca, Stupu, Hecsko, Velcan – Grancea, Piţigoi, Poparadu, Costea – Kayondo, Drăghici. A mai intrat: Golban – Ghinescu, Rosuş, Voloşciuc, Precup şi Cluci.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.