Șoimii Lipova

Lipova nu mai concepe să piardă primul loc! Paulevici, după deblocare: „Tratăm atent și meciul cu Ezerișul, sper să fim la maximum de formă la baraj”





După 12 etape, Crișul a pierdut șefia în seria a 8-a a Ligii a 3-a în favoarea conjudețenei Șoimii Lipova. Echipa lui Flavius Sabău este în premieră lider în acest sezon și nu concepe să mai coboare din vârf. Iar lucrurile par simple pentru „alb-albaștri”, atâta timp cât o găzduiesc pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic pe codașa Progresul Ezeriș. Cu tot cu eventualele puncte pe care le vor cuceri la „masa verde” cu Crișul, cărășenii nu mai pot evita barajul de menținere în eșalonul terț și par victime sigure vineri.

Chiar dacă i-au lipsit mai mult de jumătate dintre titularii obișnuiți, „șoimii” au defilat la Becicherecu Mic (7-1), deși și-au propus un succes și mai clar contra ultimei clasate. „Am fi dorit să dăm peste 10 goluri, dar atât s-a putut. Acum vrem victoria cu Ezeriș, este suficient credem noi, nu vedem cum s-ar mai putea rejuca partida Crișului. Nu suntem relaxați, suntem pățiți, echipele mici te pot lua prin surprindere, așa că tratăm extrem de atent acest ultim meci din campionat. După meciul cu Ezeriș ne vom gândi doar la baraj, acum nu suntem încă siguri 100% de locul 1, dar suntem la mâna noastră pentru a rămâne acolo. Adversarii de la baraj sunt valoroși, e clar că nu au ajuns întâmplător acolo, în vârful seriei lor. Sper să fim la maximum de formă la partidele de la baraj”, spune Dragan Paulevici.

La Becicherecu Mic, sârbul din atacul lipovanilor a înscris primul său gol în meciuri oficiale pentru echipa la care s-a transferat în iarnă de la Avântul Periam. „Am înscris și eu în sfârșit, mi-am dorit mult mai mult. Am avut ghinion, să spun așa, port tricoul cu numărul 13, dar nu cred în ghinionul numărului. Sper să îmi ajut echipa vineri, vreau  să marchez, mai ales că lipsesc Ardelean și Trabalka, ușor accidentați. Am atribuții diferite de un vârf de careu, dar și așa puteam să marchez de mai multe ori. Cred mi-a lipsit intuiția de moment”, a adăugat atacantul liderului din C8, care se află la primul meci stagional contra Ezerișului, căci în tur nu a jucat în egalul scos de  Avântul, 1-1 în județul Caraș-Severin.

Așadar, lipovanilor le lipsesc patru fotbaliști la acest utim joc oficial din sezonul regular, respectiv mijlocașii Simion, și Prună și atacanții Trabalka și Ardelean. Meciul cu Ezerișul începe în Vinerea Mare, de la ora 15.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, A. Popa, Stoin – Trip, Salhi, D. Pop, Gherasim – Filimon, Paulevici.

Ezeriș: Birăescu – Marius Musteța, Plută, Rimovecz, Mărgan – Jinga, Jula, Derbac, Giurică, Marian Musteța – Străin.

Arbitri: Mihail Sebastian Lastun (Râmnicu Vâlcea), Barna Tamas Biro (Cernat – Covasna), Hunor Bela Recsenyedi (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara), Ioan Papp (Carei)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button