Arhivă articole

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Căpitanul Crișului a optat pentru nou promoavata Curtici: Alin Pavel întărește rândurile fotbaliștilor cu mare experiență de sub comanda lui Anca!După Adrian Suslak, care a optat pentru Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș mai pierde unul dintre fotbaliștii importanți ai echipei. Este vorba chiar despre căpitanul Alin Pavel, care a pus umărul inclusiv la  revenirea formației de pe Crișul Alb în Liga 3-a, iar apoi la clasările istorice din sezoanele ce au urmat.

Fotbalistul îmbrăcase tricoul „alb-albastru” încă din anul 2016, lucrând cu trei antrenori, Mihai Roșca, Zsolt Muzsnay și Adrian Abrudean. „După ce m-am despărțit de Șoimii Pâncota, cu care am avoluat în Liga 2-a, Dani Cherecheși m-a convins să vin la Crișul împreună cu Alin Mihai, având obiectivul clar al promovării în Liga 3-a. Am reușit acest lucru în 2018, iar de atunci am avut locuri fruntașe, onorate, zic eu, pentru Chișineu Criș. M-am simțit foarte bine la Criș, am avut tot timpul colegi de caracter, din partea cărora am primit respect din calitatea mea de căpitan, mereu am reușit să formăm grupuri unite în vestiar. Le mulțumesc tuturoro, le doresc multă baftă în continuare celor de la Crișul și antrenorului Adi Abrudean, cu care, de asemenea, am avut și am o relație specială”, ne-a declarat Pavel.

Acesta va juca din nou alături de bunii săi prieteni, Alin Gligor, Alin Mihai și alții, pentru ca în stafful curticenilor să fie și nașul său, Florin Trifoi. „Nu are rost să-i mai enumăr pe toți colegii mei de-a lungul carierei, cu care am împărțit camere în cantonamente, dar și satisfacții și necazuri, care acum joacă la Curtici. Vom fi, probabil, cea mai experimentată echipă din Liga 3-a, o nucă tare pentru orice adversar. Îmi place proiectul Frontierei, domnul președinte, Sorin Grec, mi s-a părut foarte preocupat și decis să ducă această echipă cât mai sus, iar pe Radu Anca îl cunosc și pe el de-o viață. Mă antrenează la mini-fotbal, la Premiere, acum vom lucra și la Curtici”, a adăugat mijlocașul de 35 ani al trupei de la Graniță.

Altfel, curticenii sunt foarte aproape să-și asigure și „sângele proaspăt” necesar pentru Liga 3-a. „Am bătut palma cu clubul UTA pentru câțiva juniori, dar actele le vom semna doar săptămâna viitoare. Mai suntem în discuții cu un senior, ne mai dorim încă un junior și ăștia suntem. În principiu, toți cei cu care am promovat în Liga 3-a vor continua cu noi, cu două mici excepții. Dar, ne vom lămuri săptămâna viitoare”, a punctat și Radu Anca, antrenorul Frontierei.

Echipa va demara pregătirile pe 13 iulie, iar testele vor demara 9 zile mai târziu cu Podgoria Pâncota. Cermei (28 iulie), Pecica (31 iulie), CAO Oradea (7 august), Sântana (14 august) și Crișul (21 august) vor fi ceilalți adversari ai curticenilor în meciurile de verificare.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Căpitanul Crișului a optat pentru nou promoavata Curtici: Alin Pavel întărește rândurile fotbaliștilor cu mare experiență de sub comanda lui Anca!

  1. PARCA NU DEMULT VAM SCRI CA DUPA DESFIINTAREA ECHIPEI DE HANDBAL VA URMA SI CEEA DE FOTBAL TRIST IN ORASUL NOSTRU NU SE VREA PERFORMANTA TRIST DAR ADEVARAT

    1

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.