Arhivă articole

iulie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Exceptându-l pe Varga, Frontiera Curtici s-a reunit în formulă completă! Ionuț Prică se întoarce acasă, Puta și Miclean – ultimele noutăți la nivel de juniori!După 16 ani, Frontiera Curtici va juca din nou în Liga 3-a. Radu Anca și băieții săi au luat puțin prin surprindere conducerea clubului și autoritățile locale ale orașului de la Graniță după câștigarea mini-sezonului de Liga 4-a și apoi și barajul cu Hermannstadt II.  Vacanța a fost activă pentru șefii clubului, sponsori, dar și antrenorii echipei care au stat cu ochii în special pe juniorii UTA-ei, la acele triale organizate de gruparea fanion.

În cele din urmă, Anca a deliberat și s-a oprit în special la fotbaliști de bandă: Mario Andrieș, Daniel Puta, Casian Cleuță, Cristian Moldovan și Armand Popescu. În fine, portarul Mihai Miclean a venit de la Viitorul. Apoi, la capitolul seniori, au venit jucători cu greutate la nivelul fotbalului arădean, precum Alin Pavel (ex. Crișul), Bogdan Burlă (ex. Ineu) și Ionuț Prică. În cazul acestuia din urmă, mijlocaș ofensiv de bandă care a promovat cu UTA în Liga 3-a, vorbim  despre o revenire acasă, după ce viața l-a purtat la Cluj. În dreptul despărțirilor îi regăsim pe Nelu Hanc, Adrian Gurban și Raul Petcuț.

Așadar, astăzi, la primul antrenament al verii, Radu Anca și Florin Trifoi a avut sub comandă 24 de jucători, singurul învoit fiind Norbi Varga, dar și „secundul” Radu Mocuța. Lucian Mucha , Florin Trifoi, Paul NanDenis Buzgău, Ali Calvin Tolmbaye, Alin Gligor, Claudiu Vereș, Andrei Morar, Nichita Coșa, Remus Avrămuțiu, Darius Ciupuligă,  Ștefan Vărădean, Flavius Brândușe, Petrică Huțanu și Alin Mihai au fost cei care au completat lotul prezent azi, la reunire.

„Lotul nostru e complet în momentul de față, suntem foarte încrezători în îndeplinirea obiectivului în noul sezon, adică rămânerea în Liga 3-a. Conducerea clubului și oamenii de pe lângă echipă și-au făcut profesionist treaba. Am prezentat garanția de participare, s-a omologat terenul și am făcut deja îmbunătățiri la vestiare și dudșuri.  La reunirea de azi, ne-au onorat cu prezența domnul primar, Bogdan Ban  și domnul vice, Daniel Doba, ne simțim sprijiniți. A fost mult entuziasm la primul antrenament, suntem bucuroși de revedere și dornici de muncă”, a transmis „principalul” Radu Anca.

„Fronti” nu va avea parte de un cantonament de vară, dar nu mai puțin de șase adversari în amicale: Podgoria Pâncota (22 iulie), Cermei (28 iulie), Pecica (31 iulie), CAO Oradea (7 august), Sântana (14 august) și Crișul (21 august) vor fi ceilalți adversari ai curticenilor în meciurile de verificare.

 

2
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Exceptându-l pe Varga, Frontiera Curtici s-a reunit în formulă completă! Ionuț Prică se întoarce acasă, Puta și Miclean – ultimele noutăți la nivel de juniori!


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.