Crisul Chisineu-Criș

Crișul își începe parcursul în Cupă în județul Bihor, în compania „călăului” vecinilor din Cermei: „Avem argumentele noastre pentru calificarea în turul trei”





UTA și Șoimii Lipova au fost formațiile care au scos-o din Cupa României pe Crișul Chișineu Criș în precedentele două sezoane, care de această dată își începe drumul în competiția KO în județul Bihor. Parteneră de întrecere îi este Lotus Băile Felix, formație care în runda inaugurală a trecut cu 3-1 de Gloria Lunca Teuz Cermei, chiar pe terenul divizionarei terțe arădene.

Apoi, în weekend, formația bihoreană pregătită Gheorghe Ghiț a remizat, 2-2, cu o altă formație din județul nostru, Șoimii Lipova, dar de această dată pe terenul din Sânmartin, acolo unde se va disputa confruntarea de miercuri, de la ora 17,30. „Am înțeles că formația bihoreană are un buget mai mare decât în sezonul trecut  și pretenții mai mari în campionat, au adus și jucători importanți în această vară, precum Făgărășanu sau Codoban. Au echipă bună, dar noi mergem la victorie, suntem încrezători în forțele noastre. Modan a dat, spre exemplu, o dublă în ultimul amical, Susan a înscris și el goluri frumoase în perioada de pregătire, avem argumentele noastre pentru calificarea în turul trei. Pot spune că obiectivul nostru este să aducem cel puțin o echipă de Liga 2-a la Chișineu Criș în Cupă”, susține Sebastian Mann, președintele grupării de pe Crișul Alb.

„Oficialul” alb-albaștrilor chiar a fost Casa Fotbalului pentru a-i pune la dispoziție antrenorului Adrian Abrudean toți jucătorii cu care a abordat partidele de pregătire. Excepție face Cătălin Pop (19 ani), fundașul  stânga de la Viitorul Cluj la care „Știli” a renunțat recent. Ultima achiziție a Crișului este cea a lui Ionuț Tănase, mijlocașul central de 23 de ani crescut de Atletico și lansat de UTA.

Formații probabile:

Lotus Felix: Beke – Fl. Pop, Cr. Oros, Nogo, M. Arsene – Habakuk, D. Dardai – Costea, Codoban, I. Ban – A. Făgărășanu

Crișul: Roșca – Cl. Popa, S. Sabău, Nistor, Siminic – Ciubotariu, Tănase – Clej, Susan, Giurgiu – Modan.

Arbitri: Szabolcs Kovacs  (Carei) – Cristian Mureșan Cristian (Cavnic – Maramureş), Krisztian Toth (Petreşti – Satu Mare)

Observator: Emil Kemenes (Baia Mare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button