Crisul Chisineu-Criș

Crișul a decontat energiile pierdute în Cupă la Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri trupa lui „Știli” joacă cu UTA!





Crișul Chișineu Criș și-a făcut treaba în turul doi al Cupei României, cu un succes important (1-0) la Sânmartin, cu Lotus Băile Felix, astfel că amicalul de la Ghiroda și Giarmata Vii l-a început cu câțiva oameni importanți pe bancă. Cu toate astea, echipa lui Adi Abrudean avea să deschidă tabela, doar că fostul polist, Alex Bădăuță, a întors soarta testului cu o „dublă”.

Trimis în centrul atacului de „Știli”, Florin Răducioiu Teședan (foto) a deschis tabela după 25 de minute de joc. Siminic a centrat din stânga și înaltul fotbalist a marcat cu capul din 8 metri. Scorul pauzei avea să fie 1-1, căci Bădăuță l-a bătut pe Roșca la capătul unui carambol în careul Crișului. Reușita de 2-1 a gazdelor a căzut după o oră de joc, tot din piciorul lui Bădăuță, care a fost pe fază la un șut respins de portarul Roșca. Intrați pe teren după pauză, Modan și Ciubotariu au irosit două ocazii mari de egalare și echipa de pe Crișul Alb pierde a doua deplasare consecutivă în județul Timiș, după 2-3 la Dumbrăvița.

Abrudean  nu a putut conta azi pe experimentatul fundaș, Alex Nistor, dar acesta va fi disponibil miercuri după-amiază, când Crișul a acceptat să-i fie partener de întrecere UTA-ei, pe „Banatul”, începând cu ora 17. „A fost un joc controlat de noi în prima repriză, fară vreo ocazie a gazdelor. Apoi, după minutul 60, la 1-2, am dominat total, iar pe final am ratat două ocazii mari. Rămânem cu un meci util, cu o echipă bună, am reușit să rulăm toți jucătorii, ne nemulțumește doar rezultatul. Dar, a fost și cald, am jucat și în Cupă miercuri, avem circumstanțe atenuante. Am suferim în fața porții, trebuia să mai marcăm la câte situații am avut. Nu știu cum vor fi seriile de Liga a treia, se vehiculează scenariul împărțirii echipelor arădene în două serii, dar noi sperăm să nu se întâmple acest lucru. Nu ne dorim deplasări lungi, îmi amintesc că acum câțiva ani eram și noi și Sebișul într-o serie ce se întindea la nord până la Baia Mare, Satu Mare și Cluj și nu a fost deloc plăcut”, a explicat Remus Lung, „secundul” vicecampioanei seriei a VIII-a a Ligii a 3-a.

Crișul: Roșca – Haloș, Pașca, Ivan, Siminic – Clej, Tănase – Cl. Popa, Ciornei, Busuioc – Teședan. Au mai jucat: Susan, Ciubotariu, Modan, S. Sabău, Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button