Crisul Chisineu-Criș

Modan a început sezonul cu o „dublă” câștigătoare pe care a dedicat-o lui Pătroi și Mann, îndepărtați de la Crișul! „Cel puțin la fel de buni ca anul trecut!”





Singura divizionară terță arădeană care a debutat cu trei puncte în noua stagiune a fost Crișul Chișineu Criș. În minutul 75, „alb-albaștrii” erau conduși cu 1-0 la Cermei, dar au găsit puterea să întoarcă rezultatul prin același jucător, Nicu Modan (26 de ani).

Puternicul atacant a înscris cu capul în minutele 83 și 89 din centrările excelente ale lui Susan și a adus primul succes al Crișului pe terenul celor din Cermei.  „Astăzi a fost și cu noroc, am reușit dubla din tot atâtea situații câte am avut și în Cupă, cu Lipova. Atunci portarul Iliescu a scos tot, acum a ieșit perfect. Vreau să felicit echipa, colegii mei au muncit enorm. S-a văzut că am avut reacție după 1-0, chiar dacă am fost și un pic obosiți după meciul de Cupă. Important este că am câștigat, am arătat că suntem buni și anul acesta, o luăm meci cu meci, mergem la victorie tot timpul. Mi se pare că suntem cel puțin la fel de buni anul acesta față ca și anul trecut. Sperăm să fie bine de acum și să avem liniște la echipă după ultimele probleme la nivelul conducerii. Vreau să dedic cele două goluri lui Ciprian Pătroi și Sebastian Mann care au fost alături de noi și sper să fie și de acum înainte, măcar din tribună”, spune Modan.

Într-adevăr, fără vreun motiv întemeiat, consilierii locali din Chișineu Criș au decis să se despartă de Pătroi, al treilea portar al echipei și ajutor și pe partea sportivă de organizare pentru Adrian Abrudean, și de Mann, managerul Crișului. Totuși, acesta din urmă va rămâne președintele Consiliului de Administrație al clubului, iar până la desemnarea unui nou manager, interimar este Ioan Popovici, nimeni altul decât city-managerul orașului de pe Crișul Alb. Fiindcă Modan și Pătroi au o relație puternică de prietenie, atacantul a avut, la un moment dat, gânduri de plecare de la Crișul, iar CSM Deva și Șoimii Lipova chiar i-au făcut oferte. Până la urmă, el a decis să rămână, dar s-ar putea ca la iarnă discuția să se deschidă din nou.

Până una alta, Adi Abrudean se bucură de eficacitatea „vârfului” său. „De asta avem nevoie de Modan, pe lângă efortul uriaș pe care îl depune, mai și marchează. Mă bucur când finalizează, este un jucător care merită și goluri. Mă bucur că îl am în echipă, sper să fie de bun augur pentru el”, a spus „Știli” după meciul de la Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button