Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul a picat și examenul nou-promovatelor! Vasilcin: „Scor puțin exagerat, dar victorie meritată” v.s. Anca: „Păcătuim la finalizare și suntem imediat taxați”





Frontiera Curtici a pierdut rău și derby-ul nou-promovatelor din seria a 8-a a Ligii a 3-a, pe arena „Hristo Stoicikov”. Pobeda Star Bîșnov s-a impus cu 3-0, după reușitele semnate Vasilcin (16), Staicu (75) și Vincu (84), „grănicerii” rămânând cu regretul că nu au valorificat ocaziile avute la 0-0 și 1-0.

Anca: „Liga 3-a e Liga 3-a, ai nevoie de pregătire”

În plus, în infermerie a ajuns și Remus Avrămuțiu, coordonatorul de joc al „alb-albaștrilor”. „Nu dăm gol din ocazii clare, păcătuim la finalizare și imediat suntem taxați de adversari. Ei, în schimb, nu se joacă, când au ocazii marchează. Pe de altă parte, am și făcut greșeli individuale grave, pe care degeaba tot încercăm să le corectăm după fiecare etapă, căci ele tot apar. Din păcate, l-am pierdut și pe Avrămuțiu, cred că a făcut ruptură musculară. Avem și alți jucători importanți accidentați, Alin Mihai, Alin Pavel și Prică. Am sperat și eu la mai mult, vă spun sincer, dar sunt prea multe probleme pentru noi. Am crezut că putem face față și cu trei antrenamente pe săptămână, dar Liga 3-a e Liga 3-a și ai nevoie de pregătire. Majoritatea adversarilor fac doar fotbal, nu lucrează ca jucătorii noștri. Astăzi, cu tot respectul pentru adversari, cred că noi am fost cei care făcut jocul, am atacat, în timp ce ei mai mult s-au apărat și și-au atins scopul, până la urmă. Am luat trei goluri de cascadorii râsului”, susține Radu Anca, după al treilea eșec stagional.

 

Vasilcin: „O victorie demult așteptată, pe care o dedicăm fanilor noștri”

Dacă Frontiera Curtici rămâne fără succes stagional, Pobeda sparge gheața, spre bucuria comunității bulgare care o susține. „E o victorie demult așteptată, pe care o dedicăm fanilor noștri, care ne încurajează de la începutul campionatului și noi doar am pierdut acasă. Și azi am întâlnit o echipă ce și-a vândut scump pielea și a avut ceva ocazii la 1-0, dar nu foarte periculoase. Oricum, poate scorul e puțin exagerat după ce s-a jucat, dar victoria este pe deplin meritată. Până la urmă am învins o echipă cu jucători cu nume, din câte am înțeles Burlă a cochetat la un moment dat cu FCSB. Facem tot posibilul să legăm două victorii, cu atât mai mult cu cât avem derby zonal cu prietenii noștri de la Periam. Încercăm să ne salvăm în acest an, doar nu o să fim noi cei mai slabi”, a punctat și Daniel Vasilcin, antrenorul – jucător al Pobedei.

Sâmbăta viitoare, Curticiul reia goana după primul succes stagional în compania conjudețenei Crișul Chișineu Criș.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button