Șoimii Lipova

Lipova, doar egala Pobedei și în retur! Sabău: „Sunt dezamăgit, ne-au lipsit driblingurile, centrarea pe timpul unu și pasa decisivă”





Pe orice s-ar fi putut paria dar în niciun caz pe două remize ale celor de la Șoimii Lipova în compania bulgarilor de la Pobeda Star Bișnov. Elevii lui Flavius Sabău erau campionii seriei a 8-a a Ligii a 3-a, în timp ce timișenii au venit din Liga 4-a în această vară. Iar, azi, scorul din tur, de pe „Banatul” din Sânnicolau Mic s-a repetat și pe „Hristo Stoichkov Arena”.

Budur chiar i-a dus pe cei de la Pobeda în avantaj, în minutul 75, dar Brad a egalat cu o execuție spectaculoasă două minute mai târziu, chiar în ziua în care a împlinit 19 ani. „Am încercat să punem presiune pe adversar, dar nu am avut sclipire. Nu am reușit să avem momente de inspirație în situațiile de poartă, nici în preajma careului, adică ultima decizie trebuia să fie bună, să dezechilibreze jocul. A lipsit centrarea pe timpul unu, pasa decisivă, lucuri pe care nu le-am gestionat bine și au ieșit puține situații bune. Sunt dezamagit de ce s-a întâmplat, terenul a fost mai îngust, nu am putut juca cu amplitudine, dar puteam castiga mai simplu și cu minge lungă, așa cum au bătut și alte echipe la Dudeștii Vechi. Am avut reacție după ce am primit gol și am egalat pe atac pozițional. Îmi pare rău pentru jucători, îi văd că vor, că se implică, își doresc, dar nu reușesc să scoatem maximum din fiecare meci. Iliescu ne-a salvat în două rânduri, altfel riscam să plecăm învinși”, a spus Flavius Sabău la finalul disputei din județul Timiș.

Totodată, cel puțin la acest meci, antrenorul Lipovei și-ar fi dorit jucători mai curajoși și inspirați în fața unor adversari abordabili. „Mă mai deranjează ceva, la Pobeda am văzut jucători care driblează, care scot om din joc, iar noi astăzi nu am reușit să driblăm. Pe un teren greu este dificil să-ți depășești adversarul, aveam nevoie de acțiuni tactice, trebuia să forțăm careul, dar noi nu am avut driblinguri, acțiuni unu contra unu, deși ne antrenăm pentru așa ceva. Dacă vom reuși să facem asta, vom debloca mai ușor formațiile care se apără jos”, a încheiat Sabău.

Fără victorie de două runde, Lipovanii vor pune toate „tunurile” pe conjudețenii de la Curtici, peste 6 zile, la Sânnicolau Mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button