Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul merge la Periam pentru a rămâne în obiectiv, deși: „Nu ar fi nicio tragedie…Nicio presiune în plus sau în minus!”





După etapa de weekendul trecut, Frontiera Curtici a coborît pentru prima oară în acest sezon pe locul direct retrogradabil în Liga 4-a. „Grănicerii” au avut parte de etapă liberă, în timp ce Avântul Periam a câștigat derby-ul județean cu Pobeda Start Bișnov și i-au depășit cu două puncte pe curticeni chiar înainte de meciul direct, de sâmbătă.

Acesta va avea loc începând cu ora 18, chiar în comuna timișană, iar formația lui Sorin Bălu pare să pornească cu prima șansă. „E clar că întâlnim cea mai în formă echipă din acest play-out, care va fi peste noi cel puțin din punct de vedere fizic. Cred că Periamul ar fi pe primul loc după câte puncte a adunat în ultima lună și jumătate, deci ne așteaptă un meci foarte greu. Din fericire, ne-am mai recuperat din jucătorii cu probleme, dar tot îi avem pe tușă pe Pavel, Morar și Andrieș.  Știm că s-ar putea decide multe după acest meci, dar pentru noi nu e nicio o presiune în plus sau în minus față de alte meciuri. Obiectivul rămâne același, să terminăm deasupra liniei, dar nu ar fi o tragedie dacă nu am reuși. Mai avem trei meciuri, încercăm să scoatem maximum din ele, iar la vară vedem ce avem de făcut”, ne-a declarat Sorin Grec, președintele grupării arădene. Vă reamintim că la începutul acestui an, autoritățile locale curticene au tăiat din bugetul echipei și așa nu unul foarte generos.

Dacă Frontiera a câștigat ambele dispute din sezonul regulat contra celor de la Periam, 2-0 acasă și 1-0, în deplasare, în play-out, Avântul s-a impus cu 2-1 la Curtici.

Formații probabile:

Periam: Rădulescu – Mureșan, Telescu, David – Siminiceanu, Mînecan, Poparadu, Bot – Gașpar – Radu Popa, Toma

Frontiera: Mucha – Huțanu, Calvin, Gligor, Puta – N. Varga, Avrămuțiu – Moldovan, Prică, Lolea – Burlă.

Arbitri: Aurelian Flonta (Cluj) – Claudiu Georgiu (Dej), Claudiu Giorgiu (Cluj-Napoca)

Observatori: Sorin Ciotlăuș (Deva), Teodor Biriş (Hunedoara)

Sâmbătă, înainte de deplasarea de la Periam, antrenorul Radu Anca și experimentații Alin Gligor și Norbert Varga vor participa, la Oradea, la „Memorialul Dumitru Burescu”. Aceștia vor reprezenta Old-Boys UTA în duelul cu veteranii bihoreni în amicalul ce începe la ora 12, pe arena „Iuliu Bodola”. Dumitru Burescu a decedat anul trecut la vârsta de 54 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button