Arhivă articole

Dan Stupar, foarte aproape de a o prelua pe Crișul!


După despărțirea de Unirea Ungheni (pe care a calificat-o în play-offul seriei a 9-a a Lgii a III-a), Dan Stupar avea o înțelegere verbală pentru revenirea pe banca celor de la Progresul Pecica începând cu noul sezon. Până la urmă, totul a căzut din pricina unor clauze din contract, iar experimentatul tehnician a intrat în negocieri cu Crișul Chișineu Criș.

Formația de pe Crișul Alb tocmai s-a despărțit recent de Adrian Abrudean și are nevoie de un „principal” cu abilități de team-manager, care să refacă din temelii lotul de jucători. Astăzi, fotbaliștii aflați sub contract cu Crișul pot fi numărați pe degetele unei singurei mâini, iar Stupar se va înhăma – se pare – la o muncă grea.

Fostul fundaș de bandă al UTA-ei și-a dat acordul de principiu pentru a prelua gruparea „alb-albastră” și a început să contacteze o parte din viitoarele ținte pe piața de transferuri. Probabil, la începutul săptămânii viitoare, Stupar va semna și contractul și campania de întărire a lotului va intra în linie dreaptă. Crișul a terminat play-offul din C8 pe locul 4, bazându-se pe cel mai subțire lot din punct de vedere numeric dintre adversarele sale, CS Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Șoimii Lipova.

În afara celor de la Unirea Ungheni, Dan Stupar a mai activat ca antrenor la Arieșul Turda, Poli Timișoara, ACU Arad, UTA (din postura de secund, sau a echipei U19 cu care a câștigat Cupa și Supercupa României în 2016), Național Sebiș, Centrul Național Deva, Centrul Național Mureș și Progresul Pecica.

7
3

One thought on “Dan Stupar, foarte aproape de a o prelua pe Crișul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.