Crisul Chisineu-Criș

Burlă e prima achiziție a lui Stupar la Crișul: „E un fotbalist polivalent în care am mare încredere”





Amicalul cu ACB Ineu a fost ultimul meci al lui Bogdan Burlă la Frontiera Curtici, grupare retrogradată în Liga a 4-a. Fotbalistul crescut de UTA a semnat deja cu Crișul Chișineu Criș, unde a fost dorit de Dan Stupar, care l-a avut uneori sub comandă și la echipa secundă a „Bătrânei Doamne”.

Fotbalistul a împlinit în urmă cu 5 zile 26 de ani și se află la a patra aventură la o divizionară terță arădeană, după cele de la Șoimii Lipova, Gloria Lunca Teuz Cermei și Frontiera Curtici. Între timp, arădeanul a mai jucat și pentru CS Ineu, cu care a ratat promovarea în Liga 3-a în primăvara lui 2021.

Acum cinci sezoane, fotbalistul de picior stâng era titular la UTA, în Liga 2-a și era în vizorul celor de la Dinamo, care la momentul respectiv era una dintre cele mai importante grupări din fotbalul românesc. „Cunosc foarte bine calitățile fotbalistice ale lui Burlă, l-am și avut puțin la dispoziție la UTA II, dar cine nu-l cunoaște pe Bogdan de pe vremea când era unul dintre cei mai de perspectivă fundași stânga din țară? Eu am și acum mare încredere în el, e un fotbalist polivalent, depinde pregătirea sa fizică unde va juca la Crișul. Știu că la Curtici a jucat vârf de atac, probabil la noi va juca puțin mai în spate, vom vedea, repet, depinde de cum se pregătește”, a spus Dan Stupar despre prima sa achiziție la gruparea de Crișul Alb.

4 comentarii

  1. BOGDAN BURLA , un jucator bun cu experienta,un jucator tanar in care mai are foarte mult in fotbal. L-am vazut jucand si la Targoviste pe cand juca la UTA si o facea foarte bine. II DORESC MULT SUCCES LA NOUA ECHIPA CRISUL cu noul si foarte priceputului antrenor DAN STUPAR care il apreciez foarte mult si sunt foarte convins ca, Bogdan Burla sub aripa lui , va deveni acel jucator valoros care promitea foarte mult ca, jucator si cu multa munca va reusi sa il convinga pe Poenaru sa vina dinou la UTA., de ce nu !!! Esti tanar , nu ai decat 26 de ani !!! HAI BOGDAN CA POTI , NUMAI VOINTA MARE SA AI !!!

    0
    1
  2. Burla, din pacate, s-a pierdut de tanar, din mare speranta, cu curtari de la FCSB, a ajuns sa joace prin coclaurii Ligii a 4-a si a3-a a jud.Arad. El si Mitrut Copil au avut apogeu in Liga 2 cu UTA, apoi dezastru pentru cariera lor, pacanele, beutura, talente, Kg in plus, gagici de conditie indoielnica, etc.Pacat de cariera lor !

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button