ACB Ineu

Căpitanul Hulbăr se întoarce cu Ineul în Liga 3-a după 6 ani: „Ne-am așteptat la un baraj mult mai greu, dar e o promovare dorită și meritată”





ACB Ineu ține ridicat procentul echipelor arădene în Liga 3-a, la capătul barajelor împotriva altor campioane județene. Zărăndanii au trecut fluierând de mehedințenii de la Recolta Dănceu cu un 11-2 la general ce nu lasă urmă de dubiu asupra echipei mai bune.

După 5-0 pe „Central”, „alb-albaștrii” s-au impus și în Oltenia, cu 6-2, cu toate că au jucat timp de aproape o repriză în zece oameni, după eliminarea senegalezului Ndoye. Printre marcatori s-a aflat și căpitanul Georgian Hulbăr, unul dintre puținii supraviețuitori (alături de Zdrențan și Spătaru) al echipei ce părăsea eșalonul trei în vara anului 2016. „Ne-am așteptat la un baraj mult mai greu. La primul meci, cel de acasă, am fost timorați în prima repriză, dar în a doua am forțat și i-am surclasat. În retur am fost mai relaxați și mai siguri pe noi, am avut și întăriri prin venirea celor trei senegalezi. Terenul a fost foarte bun, e gazon nou, doar că era un pic mai mic ca dimensiuni. Cu toate astea, ne-am putut desfășura foarte bine și s-a văzut diferența de pregătire, noi chiar și în zece oameni am mai dat trei goluri”, a spus fotbalistul sosit la Ineu de la Gloria, echipă desfințată în 2014.

Primele întăriri pentru Liga 3-a ale Ineului au apărut chiar înaintea barajului, este vorba despre camerunezii Cahill și Francklin și senegalezii Mendy, Ndoye și Toure. Pentru trupa lui Sculici și Mihuț evoluau deja sud-africanul Banam și portughezul Wilmer. „Nu îi cunosc încă foarte bine pe cei cinci jucători africani sosiți recent, dar par a fi jucători cu calitate, pot face față în Liga a 3-a cu ușurință. Ne prind bine, era nevoie de concurență la nivel de seniori, unde noi am fost destul de subțiri tot timpul de la retragerea din Liga 3-a de acum șase ani, am jucat de multe ori cu probleme ușoare de sănătate. Am condus în ultimul campionat în mare parte, era să ratăm pe final obiectivul, dar ne-au ajutat și rezultatele indirecte. Totuși, am meritat pentru că am depus multă muncă și acum chiar avem o echipă competitivă. Avem două săptămâni de vacanță, ne bucurăm de promovare, ne-am dorit-o și am meritat-o”, a adăugat căpitanul Ineului.

Ajuns la 32 de ani, Hulbăr e și profesor de sport și ar trebui să facă eforturi în plus pentru a răspunde cerințelor Ligii a 3-a. „Încă nu știu ce voi face, trebuie să văd cum pot să mă împart cu programul. Nu sunt încă decis 100% dacă voi continua și în Liga 3-a, o să vorbesc și cu familia și voi lua o decizie”, a adăugat al doilea cel mai experimentat fotbalist din lotul zărăndanilor, după portarul Merșca.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button