ACB Ineu - liga 3 arhivă

Ineul încheie sezonul cu Periamul, acasă, dar și cu demisia președintelui Lapte: „Mă interesa proiectul ca și continuitate, sper ca Primăria să preia clubul”

Play-outul seriei a 8-a a Ligii a III-a se încheie cu două derby-uri arădene, la capătul cărora se decide a doua echipă retrogradată, dintre CS Socodor și Gloria Lunca Teuz Cermei. Cealaltă formație ce știe de aproape o lună că se va întoarce în fotbalul județean este ACB Ineu, care va juca pe teren propriu ultimele sale minute din eșalonul terț. Se va întâmpla vineri, de la ora 18, în compania celor de la Avântul Periam, echipă ce mai speră să termine sezonul pe locul 6, în cazul în care Lipova se încurcă acasă cu Cermeiul.

E greu de anticipat ce se va întâmpla mâine, la meciul Ineului, deși Adrian Lapte susține că: „Ar trebui să asistăm la o tresărire de orgoliu din partea fotbaliștilor, în sensul în care au șansa să-și ia rămas bun de la suporteri și de la acest eșalon într-un mod frumos. Nu au presiunea rezultatului și nici nu-i acuzăm pe ei pentru retrogradare. Iau toată vina asupra mea, îmi asum managementul prost al clubului, nici măcar stafful tehnic nu are vină. A scos aproape maximum din lotul pe care l-a avut la dispoziție, în special în sezonul de toamnă, când a avut puțini jucători la dispoziție. Iar când cei patru străini au sosit în acest an era deja prea târziu. Cu ei în echipă măcar de la începutul lui martie încoace, cred că altfel ar fi fost parcursul echipei. Personal, cred că Thiam și Ndiaye pot juca liniștit cel puțin în Liga a 2-a, păcat că au apucat să joace pe final de sezon într-o echipă cu atâtea probleme, cu colegi care au refuzat să joace și o defensivă formată aproape în întregime din jucători tineri, iar aici includ și portarul”, a menționat președintele ACB-ului.

Sau, mai bine spus, președintele demisionar al clubului de pe malul Crișului Alb. „Am luat decizia irevocabilă de a mă retrage de la club, fiindcă mi-am dat seama că toate eforturile financiare pe care le-am făcut nu au adus nimic bun. Pe mine mă interesa proiectul ca și continuitate, căci din punct de vedere sportiv se poate să ai și sezoane proaste și să și retrogradezi. Însă nu văd o direcție în care se îndreaptă acest club și atunci nu are rost să mai insist, să-mi pierd banii și sănătatea. Această echipă nu a fost ajutată de mediul privat din Ineu nici măcar cu o apă plată și când s-a întâmplat a venit mai apoi și factura. Îmi doresc ca primăria să preia clubul și să-l ducă într-o direcție bună și să aibă grijă în special de grupele de copii și juniori de la Academie”, mai afirmă Adi Lapte.

Așadar, Ineul încheie sezonul cu certitudinea că-și va schimba președintele. Altfel, pe gazon Cristi Sculici și Teodor Mihuț ar trebui să conteze împotriva Periamului pe: Tulcan –  Clipotă, Ndiaye, Șerban – Călin, Bouterra, Mbengue, Bekono – Miculaiciuc, Banam, Udrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button