„Alb-albaștrii” și-au pierdut avantajul după pauză: Armata Aurul Brad – ACB Ineu 2-2


Promovată pe scena eșalonului trei în vara anului trecut, Armata Aurul Brad strânsese doar 6 puncte în sezonul regular, după care, în play-out, a avut un parcurs excelent ce a dus-o până la cota 28 de puncte și a menținut-o cu brio în eșalonul terț. Hunedorenii încearcă să aibă parte de un sezon mai bun și astăzi i-au invitat la un amical pe ACB Ineu, formația nou promovată din județul Arad.

Elevii lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț au condus de două ori, dar au terminat la egalitat: 2-2. Varga a deschis tabela după centrarea din dreapta a lui Rusu, iar Robert Cristian a egalat pentru gazde dintr-un penalty comis de Ngake. ACB s-a întors în avantaj până la pauză, prin reușita lui Florea, care a marcat în poarta goală după faza reușită de Hulbăr și Toure. Bradul a revenit pe tabelă în partea secundă, în urma unei devieri cu capul nefericite a lui Ndoye în proprie poartă.

Ineuanii s-au deplasat în județul vecin fără 6 fotbaliști, accidentați sau având de rezolvat probleme de ordin personal: Mâneran, Șerban, Nica, Voștinar, Zdrențan și Nica. „Am făcut o primă repriză bună, am marcat două goluri, dar am mai ratat alte trei-patru ocazii importante. E normal ca băieții să nu aibă precizie la finalizare, au picioarele grele în această perioadă, prospețimea o vom câștiga peste câteva săptămâni. În partea a doua, echipa din Brad a avut mai mult inițiativa, dar noi ne-am atins scopul, un antrenament extrem de util în această perioadă. Sper să ne mai recuperăm dintre jucătorii cu probleme și să nu mai pierdem alții, căci și azi Codrea a ieșit accidentat la gleznă. Avem un weekend plin, cu meciuri cu Cermei, vineri și CS U Craiova 2, sâmbătă, în Bănie”, ne-a declarat Teodor Mihuț, care a confirmat și achiziția lui Rusu (19 ani) de la Pobeda.

Contra celor de la Brad, ACB Ineu a evoluat în formula: Merșca – Varga, Ngake, Cahill, Hulbăr – Spătaru – B. Rusu, Rucăreanu, Banam, Florea – Toure. Au mai jucat: Tulcan, Coman – Codrea, Wilmer, Jurj, Ndoye, Răsvanță.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.