ACB Ineu

Juniorii Ineului au pierdut pe linie la Târgu Mureș și Cluj!





Weekend modest al juniorilor celor de la ACB Ineu, care pierd toate întâlnirile disputate în întrecerile naționale. Mai mult, și numărul de goluri încasate e unul important.

Campionatul Național U19: ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 – ACB Ineu  5-3

Partida a avut o poveste aparte și asta pentru că ineuanii au avut 3-0 pe tabelă și avea să plătească schimbările obligatorii operate de Cristian Sculici. Conform regulamentului, un junior poate evolua maximum 135 de minute oficiale în două zile, iar câțiva dintre jucătorii care au intrat pe gazon astăzi, la Târgu Mureș, au evoluat și ieri, la Cermei, în remiza (1-1) primei echipe în Liga 3-a. Toure, Rucăreanu și Cohan au dus tabela la 0-3 prin faze frumos lucrate, dar scorul pauzei avea să fie 2-3. Au urmat înlocuirile și gazdele au oprit tabela la 5-3. „Atâta timp cât am fost pe teren cu titularii și am mai avut benzină am condus clar jocul și mai puteam marca și alte goluri pe lângă cele trei reușite. Dincolo de faptul că unii au jucat și ieri, a mai fost și drumul până la Târgu Mureș, unde ne-a așteptat un teren destul de greu. Și-au mai băgat și arbitrii coada și asta a fost”, a menționat Cristi Sculici, „principalul” ineuanilor.

ACB Ineu U19: Tulcan – Varga (46 Marc), Giacon, P. Codrea, Cotoi – Hada – Cohan, Rucăreanu (54 Gârna), Miculaiciuc (54 Bejera), R. David – Toure (65 A. Covaciu).

Campionatul Național U17: ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 – ACB Ineu 3-1

La U17, transilvănenii au avut o misiune mai ușoară în fața ineuanilor. Aceștia din urmă au punctat la 2-0, în minutul 40, prin Sas, care a pus latul la centrarea lui Nica.

„Un joc modest, au avut trei goluri din trei șuturi din banda noastră stângă. Poate am fost cu nasul pe sus, s-au dăruit, dar nu ne-a mers jocul. O luăm de la capăt, vine Simeria la Ineu, trebuie să gestionăm mai bine ca să facem puncte”, a comentat Leo Pința, antrenorul ACB-ului U17, alături de Marcel Ponta și Feri Toth.

ACB Ineu U17: Coman – Narsesovici, Purlea, Mercea, Nica – Popa – Varga, Sas, Szoke, Palcu – Ene. Au mai intrat: Feier, Cheta, Iacob , Mâneran

Liga Elitelor U16: Viitorul Cluj – ACB Ineu 6-1

Chiar dacă au condus pe Someș, încă din minutul 4, prin Bejera, care a scos prin dribling doi adversari și a marcat din pozție de singur cu portarul, juniorii U16 ai Ineului, ultimii în clasamentul seriei a 4-a a Ligii Elitelor, au pierdut fără drept de apel: 1-6!

„După un început foarte bun al nostru, cu gol și alte două ocazii mari, tot prin Bejera și Ilisia, gazdele au revenit în joc și pe greșelile noastre personale au marcat de mai multe ori. Per total nu a ieșit bine, speram la început să reușim măcar un egal pentru că eram cam la fel la vârstă, unii jucători de la gazde erau chiar mai mici. Oboseala deplasării la distanță și-a spus cuvântul, ultimele 3 goluri le-am luat pe final de meci. Urmează un meci acasă cu LPS Bihor, sperăm să facem puncte”, a transmis Marcel Ponta, antrenorul ineuanilor.

ACB Ineu: Trif – Pop, Oprean, Mercea, Trânc – Ardelean – Bejera, Condea, Miculaiciuc, Ioniac – Ilisia. Au ami intrat: Ciucra – Haniș, Guti, Farago, Danciu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button