ACB Ineu

Weekend cu 9 puncte din 12 posibile pentru juniorii Ineului, „republicanii” mari își joacă intrarea în play-off în ultima etapă





Juniorii Ineului au întors foaia după weekendul negru și de data aceasta au bifat trei victorii din patru partide. Singura înfrîngere, foarte grea – altfel, au înregistrat-o în fața celeilalte formații din seria a 4-a a Ligii Elitelor U16, UTA.

Liga Elitelor U15:  LPS Bihorul Oradea – ACB Ineu 0-1

Puștii zărăndanilor de la U15 au șters repede impresia proastă cu Luceafărul Oradea (1-7) și au câștigat pe terenul celeilalte formații din județul vecin, LPS Bihorul. Golul decisiv a venit în minutul 66 și a purtat semnătura lui Alex Pop, care a făcut un un-doi cu Guti și a marcat la colțul lung. Altfel, ineuanii au mai avut și alte ocazii importante, prin Guti, Lazea, Ioniac și același Pop, în alte două rânduri.

„Meci bun, o altă față, o atitudine schimbată față de meciul trecut și trebuie să o ținem tot așa” – a fost concluzia succintă a lui Teodor Mihuț, antrenorul ineuanilor.

ACB Ineu U15: Vidican – Meseșan, Purtan, Mercea, Helciug – Faur – Lazea, Guti, Dudaș, Pop – Ioniac. A mai intrat: Trif.

Liga Elitelor U16: ACB Ineu – UTA Arad 0-9 (0-2) 

Derby-ul arădean al Ligii Elitelor la U16 nu a avut istoric, UTA rotunjindu-și golaverajul pe „Centralul” ineuan. S-a terminat 0-9, cu „roș-albii” calificați deja în play-off.

„Un meci greu, am rezistat în prima repriză, am luat doar două goluri. În schimb,  în a doua repriză nu am mai putut face nimic, scorul spune totul, nu mai e nimic de zis. În ultima etapă jucăm în deplasare, la Satu Mare, după care va începe play-out-ul”, a menționat Marcel Ponta, tehnicianul ineuanilor, alături de Leo Pința.

Ineu U16: Trip – Danciu, Bejera, Farago, Pop – Condea – Guti, Haniș, Bence, Miculaiciuc – Ioniac. Au mai intrat: Vidican, Oprean, Zăhăreanu, Budean.

Campionatul Național U17: ACB Ineu – Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin  1-0

Meci tare, echilibrat pentru elevii lui Leontin Pința, Marcel Ponta și Feri Toth, care au găzduit-o pe formația din Reghin. Oaspeții au avut o ocazie importantă de a trece în avantaj, dar Coman a fost impecabil, după care gazdele au marcat. În minutul 27, Palcu a șutat, portarul a respins și căpitanul Ianis Sas a marcat din marginea careului.

„Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum, victoria consolidează prezența în play-off. Am avut multe ocazii, mai ales prin atacantul masiv Popa, de care eu cred că vom auzi în curând și mai sus, cred că se va impune. A fost un joc bun, toată lumea s-a achitat de sarcini, inclusiv cei care au intrat după pauză, Mai avem o deplasare la Sângiorz, după care așteptăm repartizarea etapelor din play-off”, a puntat Leo Pința.

Ineu U17: Coman – Narcesovici, Purlea, Mercea, Palcu – Flonta – Ene, Sas, Varga, R. David – Popa. Au mai intrat: Feier, Cheta, Ilisia, Condea (ultimii de 2007).

Campionatul Național U17: ACB Ineu – Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin  4-2

Cea mai clară victorie a weekendului, la două goluri diferență, au obținut-o juniorii mari, în campionatul de „republicani”. „Eroi” au fost jucătorii din circuitul echipei de Liga a 3-a. Toure (foto) a reușit „tripla” în minutele 1, 15 și 40 după pasele lui Szoke, Rucăreanu, dar și un voleu frumos din 16 metri. Totuși, reușita meciului i-a aparținut lui Dan Rucăreanu (min. 28), care a driblat  cinci adversari pornind de la mijlocul terenului și a înscris la colțul scurt de la 18 metri. Oaspeții au marcat la 3-0 și 4-1.

„Am început bine, golul din primul minut a pus plumb în picioarele adversarilor. Scorul putea fi mult mai mare, dar lipsa de luciditate în fața porții a făcut ca scorul să fie mai strâns. Spre final au veni puțin  peste noi pe un fond de relaxare, dar nu foarte periculos. Urmează o  deplasare la Sângeorgiu, echipa de pe locul 1. Cu o victorie am fi la mâna noastră, altfel depindem de jocul rezultatelor, dacă urcăm sau nu în play-off”, a punctat Cristian Sculici, antrenorul juniorilor utiști, alături de Teo Mihuț.

Ineu  U19: Tulcan – Varga, Is. Bejera, Codrea, Nica – Hada – Cohan, Rucăreanu, Szoke, Sabău – Toure. Au mai intrat: Giacon, D. Bejera, Marc, Luca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button