Fotbal juniori

Academia UTA – pe val cu echipa sub 18 ani și cea de 2008, restul juniorilor nu au cunoscut gustul succesului în weekend!





Dacă despre succesul (3-2) extrem de important al Academiei UTA în drumul spre semifinalele Ligii de Tineret v-am relatat aseară, revenim cu tabloul tuturor partidelor disputate de echipele de juniori arădene în campionatele naționale.

Liga Elitelor U17 (play-off): Universitatea Craiova – Academia UTA 5-0

Tot la Craiova, în Liga Elitelor U17, UTA a fost învinsă cu 5-0. Marius Ciubăncan i-a trimis în teren pe Egeto – Curtuiuș, Purdescu, Buză, Olăroiu, Vâlcu, Funkenhauzer, Nica, Bădău, Blaga, Kyrychenko. Au mai intrat: Maghiar, Bercea, Murgu, Goia, Neaga. Duminica viitoare UTA U17 va juca acasă derby-ul cu Poli Timișoara.

Liga Elitelor U16 (play-off): Academia UTA – Ripensia Timișoara 0-3

Formația de pe Bega a câștigat clar pe „Motorul”, din Arad, după reușitele semnate: Ursu, Dascălu și T. Mircea Pentru formația pregătită de Adrian Petruț și Vivi Erdei au început partida: R. Rusu – Marinescu, Vereș, Ștef – Ene Mihai, Măgulean, M. Rusu, Felea – Ilie, Huc, Neagu, iar pe parcurs au mai intrat pe teren: V. Pop – Chiș, Centye, Crainic și Hărdăuț.

Liga Elitelor U15: Doar UTA 2008 a obținut victoria!

În Liga Elitelor U15, echipa de 2008 a Academiei UTA a câștigat în deplasare la LPS Bihorul Oradea cu 4-0. Golurile au fost marcate de Burcă (2), Iancu și Hodoșan. Radu Mărginean a început meciul cu Pop – Ancateu, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Burcă, Leca, Glevan, Iancu, Păduraru, Bărbat. În etapa următoare, UTA 2008 joacă pe teren propriu cu CS Atletico Arad. Tot în seria a 14-a: FC Bihor Oradea – Atletico Arad 1-0 și Luceafărul Oradea – ACB Ineu 7-1, golul oaspeților purtând semnătura lui Dudaș. În seria a 12-a, UTA 2009 a cedat cu 1-0 la Timișoara, cu ACS Atletico.

Remize interne pentru „republicanii” Ineului, eșec dur la U16

În weekend, în faza play-offului a Campionatului Național, ACB Ineu a bifat două remize. Atât la U19, cât și la U17, zărăndanii au făcut 1-1 cu LPS Sebeș. Pentru elevii lui Cristi Sculici și Teo Mihuț a punctat Marc, iar pentru cei ai lui Leo Pința, Marcel Ponta și Feri Toth I. Varga. În fine, în Liga Elitelor U16 (play-out), ACB-ul a cedat clar, 0-6, la Oradea cu LPS-ul.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button