Campionatul Mondial Qatar 2022

Alte verdicte în Qatar: Brazilia și Portugalia ajung în optimi, Serbia și Uruguay – cu spatele la zid înainte de runda finală!





Franța, Brazilia și Portugalia sunt cele trei selecționate care au ajuns în optimile de finală după primele două runde din faza grupelor. „Selecao” a răpus Elveția spre final prin reușita „închizătorului” Casemiro, iar eroul lusitanilor în disputa cu Uruguayul a fost Bruno Fernandes. Cei doi mijlocași sunt colegi la Manchester United, de acolo de unde a plecat de o săptămână Cristiano Ronaldo. Starul Portugaliei a exultat ca și când ar fi marcat el, deși reluările TV nu surprind contactul dintre minge și capul său la centrarea șutată a lui Fernandes. Primele meciuri ale zilei au produs goluri și emoții de tot felul în rândul fanilor. Camerunul a revenit de la 1-3 contra Serbiei, iar Ghana a respins revenirea Coreei de Sud.

CR 7 – ironaizat pentru că a vrut să-i „fure” golul lui Fernades, în meciul cu Uruguayul

Cristiano Ronaldo, starul echipei naționale a Portugaliei, a fost ținta ironiilor după golul marcat de Bruno Fernandes cu Uruguay. Bruno Fernandes a centrat excelent din marginea careului, iar mingea a ajuns direct în poarta lui Rochet în minutul 54 al meciului Portugalia – Uruguay.

Ronaldo s-a bucurat de parcă el a înscris cu celebrul „Siuuuu”, așa a arătat și grafica FIFA inițial, dar reluările nu i-au convins pe oficiali că fostul atacant al lui Manchester United a atins mingea. În fine, FIFA a corectat ulterior informația și l-a trecut pe Bruno Fernandes marcatorul golului.

Imediat după internauții au luat cu asalt Twitterul pentru a-l ironiza pe fostul fotbalist al lui Manchester United. ”Cristiano sărbătorind de parcă ar fi marcat un gol demn de trofeul Puskas, însă nici nu a atins mingea”. / „Cristiano nici măcar nu a atins mingea, dar celebrează ca și cum a înscris”, ”I-au furat golul”, ”Sunt gata să pun la bătaie cheile de la casă dacă Ronaldo nu a atins mingea”, ”Ce nedreptate”, ”Se vede clar că nu a atins-o”, ”A vrut să-i fure golul lui Fernandes” sau ”Nu înțeleg de ce s-a bucurat așa” – au scris internauții pe rețelele de socializare.

Pe finalul jocului, Cristiano Ronaldo a acuzat o accidentare și a fost înlocuit în minutul 82 cu Goncalo Ramos. Astfel, CR7 a mai ratat o șansă de a-și trece numele pe lista marcatorilor. În prelungirile partidei, centralul iranian Faghani a indicat punctul cu var după ce a consultat sistemul VAR și același Fernandes a transformat penalty-ul. Cristiano a rămas cu 118 goluri marcate în tricoul Portugaliei.

Grupa G

Camerun – Serbia 3-3

Castelletto 29, Aboubakar 63, Choupo-Moting 66 / Pavlovic 45+1, Milinkovic – Savic 45+3, Mitrovic 53

Brazilia – Elveţia 1-0

Casemiro 83

Clasament Grupa G

Ultimele partide din Grupa G:

Serbia – Elveţia (vineri 2 decembrie, ora 21:00, TVR 2)

Camerun – Brazilia (vineri 2 decembrie, ora 21:00, TVR 1)


Grupa H

Portugalia – Uruguay 2-0

B. Fernandes 54, 90+3 – penalty

Coreea de Sud – Ghana 2-3

Cho Gue-Sung 58, 61 / Salisu 24, Kudus 34, 68

Clasament Grupa H

Ultimele partide din Grupa H:

Ghana – Uruguay (vineri 2 decembrie, ora 17:00, TVR 1)

Coreea de Sud – Portugalia (vineri 2 decembrie, ora 17:00, TVR 2)


Partidele zilei de marți, 29 noiembrie 2022:

Olanda – Qatar (Al Bayt Stadium – Al Khor, 17:00), Grupa A

Ecuador – Senegal (Khalifa International Stadium – Ar-Rayyan, 17:00), Grupa A

Ţara Galilor – Anglia (Ahmad Bin Ali Stadium – Ar-Rayyan, 21:00), Grupa B

Iran – SUA (Al Thumama Stadium – Doha, 21:00), Grupa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button