Șoimii Lipova

Gavrilă își termină contractul cu UTA și vrea să joace cu Lipova în Liga a 2-a: „Am mare încredere în echipa asta, conducere, staff, putem promova!”





Derby-ul arădean al weekendului în Liga 3-a, dintre Lipova și Pecica (scor 3-0), a adus față în față destui fotbaliști crescuți de UTA. Evident, Progresul, din postura colaborării strânse pe care o are cu gruparea emblemă a orașului a avut cei mai mulți, respectiv 9, în timp ce Adrian Abrudean a apelat la Sabău, Bulza și Gavrilă.

Deși nu a marcat, Andrei Gavrilă (21 de ani) a fost omul meciului cu o prestație solidă ca și mijlocaș stânga, recâștigându-și locul în echipă după două-trei partide în care a început pe bancă. „A fost un meci destul de greu împotriva unei echipe bune, cu mulți tineri care au abecedarul fotbalului, crescuți de UTA, iar eu știu cum se lucrează acolo. M-am reîntâlnit cu Hrezdac, colegul meu de generație, ceilalți sunt mai mici, 2003-2004. N-am urmărit meciul pecicanilor cu Reșița, nu știu cât de bine au jucat, dar noi ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna și am avut o evoluție foarte bună, atât noi, titularii, cât și cei care au intrat de pe bancă. Am început cam moale, un pic mai prost, după care ne-am adaptat condițiilor de joc, terenului mai greu și am reușit să tranșăm în favoarea noastră. Ne-am organizat foarte bine pe ambele faze ale jocului, am avut foarte multe situații. Puteam da trei goluri până la pauză, iar rezulatul final putea fi și mai mare, dar chiar și așa am câștigat și la un scor destul de bun”, afirmă fotbalistul luat de UTA la 15 ani de la Ineu, fiind cizelat de Sandu Gaica și Adi Ungur la generația de 2001, alături de David Miculescu sau Damian Isac.

Gavrilă mai este împrumutat de „Bătrâna Doamnă” la Lipova până în vară, când îi și expiră înțelegerea cu gruparea „roș-albă”. „Consider că toate perioadele pe care le-am petrecut la Ineu, UTA și Lipova au fost foarte bune pentru mine, benefice în dezvoltarea mea. Aici la Lipova este un mediu bun în care mă pot pregăti bine și să-mi continui progresul. Mă bucur că reușesc să am evoluții bune, nu știu dacă mă va mai dori cineva la UTA, cu atât mai mult cu cât contractul cu ei îmi expiră vara următoare. Eu mă concentrez pe ceea ce am de făcut la Lipova, personal am mare încredere în echipa asta, în conducere și în staff și eu zic că putem face o figură foarte frumoasă și să promovăm în Liga 2-a”, mai afirmă tânărul fotbalist, la primul său sezon ca și senior la Liga 3-a.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button