Arhivă articole

Echipamente sportive și dulciuri pentru juniorii Crișului de Moș Nicolae


Echipa de seniori a Crișului a încheiat anul cu înfrângerea din derby-ul cu Lipova, dar prima parte a sezonului a fost, una peste alta, pozitivă. Formația lui Dan Stupar e pe loc de play-off (4) cu trei etape înainte de sezonul regular, iar fotbaliștii sunt deja în vacanță până la mijlocul lunii ianuarie 2023.

Activitatea la club însă continuă, iar grupele de copii și juniori au fost cadorisite de Moș Nicolae. Cu pachete cu dulciuri din partea primăriei și echipamente sportive, din partea clubului CS Crișul Chișineu Criș. „În numele sportivilor și antrenorilor, îi mulțumim domnului primar Flavius Cheregi pentru cadouri, acum de Sărbători, dar mai ales pentru sprijinul activității clubului prin finanțarea de la bugetul local. Ne bucurăm că am avut posibilitatea ca cei 67 de copii și juniori din cadrul clubului nostru să aibă de ieri câte un trening și o geacă de iarnă nouă, până la urmă ei sunt viitorul nostru”, a spus Ioan Popovici, managerul general al clubului de pe Crișul Alb.

Patru grupe juvenile activează la Crișul, juniori A (antrenor Andrei Haloș), juniori C și E (antrenor Mircea Iancu) și juniori D (antrenor Vlad Preja).

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.