UTA Arad

Suporter Club UTA contraatacă: ”Afirmațiile domnului Meszar au o fractură de logică, sunt gesturile unui om ajuns la disperare”





Conducerea clubului UTA a decis să plece pe front odată cu comunicatul emis ieri, pe site-ul oficial, în care îi acuza pe cei de la Suporter Club UTA că dezinformează și destabilizează, dar mai ales că nu au drept de comercializare a produselor cu marca UTA. Astăzi, fanii au venit cu poziția lor, una în care îl atacă la rândul lor pe Alexandru Meszar și-i transmit că proiectul noului fan shop merge mai departe. Totodată, SCU relatează și faptul că „oportunistul de ocazie” Călin Costea a încercat să-și vândă „afacerea” legată de presupusele licențe și suporterilor, dar și oamenilor de afaceri arădeni interesați de preluarea „Bătrânei Doamne”.

În final, organismul fanilor redau o declarație dată de Nicolae Bara pentru sportarad.ro înainte de Crăciun, prin care acesta se felicită că a cedat drepturile federative ale clubului UTA către Suporter Club UTA. Dar, iată cum sună comunicatul integral al SCU, la final fiind atașat și un colaj foto care conține dovada mărcilor deținute de fani, dovezi la care de altfel poate avea acces oricine, prin Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci:

”Urmare a <<informării și precizărilor>> făcute de către Alexandru Meszar, în numele AFC UTA Arad, ne vedem nevoiți să venim în fața tuturor suporterilor cu o serie de clarificări. Reacția lui Alexandru Meszar nu ne surprinde și nu afectează defel demersurile demarate și asumate de către Suporter Club UTA. Această reacție întruchipează probabil cel mai rușions, disperat și agresiv gest din istoria acestui club.

Reamintim că, încă de la începutul renașterii proiectului „UTA”, când s-a pornit din Liga a 4-a, proiectul în sine s-a bazat pe cinci piloni esențiali: 1. Autoritățile locale (Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, prin reprezentanții lor); 2. Mediul de afaceri arădean; 3. Managementul sportiv (Alexandru Meszar); 4. Old-Boys UTA; 5. Suporter Club UTA (deținătorul mărcii „UTA”, semnificând denumirea, sigla și culorile, dar si a palmaresului). Rând, pe rând, Alexandru Meszar a înlăturat din proiect autoritățile locale, eliminându-le reprezentanții din Asociația Fotbal Club UTA, apoi reprezentanții oamenilor de afaceri și pe cei ai Old-Boys, iar acum constatăm că intenționează și eliminarea Suporter Club UTA.

Suntem conștienți că această atitudine a domnului Meszar survine dezvăluirilor pe care Suporter Club UTA le-a făcut începând cu anul 2022, acțiuni prin care am arătat public, pe înțelesul fiecărui suporter, modul în care Alexandru Meszar, prin întrega sa „rețea”, a delapidat clubul.

Afirmațiile domnului Meszar au o fractură de logică, pentru că, dacă lucrurile ar sta așa cum pretinde, membru în AFC UTA Arad ar fi astăzi acest domn Costea și nu Suporter Club UTA. Domnul Meszar cunoaște foarte bine veridicitatea și valoarea mărcii deținute de către Suporter Club UTA, lucru public și verificabil de absolut oricine pe portalul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci. Mai mult de atât, în relația cu forurile sportive (Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și Ministerul Sportului, respectiv forurile internaționale), clubul AFC UTA Arad este recunoscut ca fiind continuatorul echipei înființate de către Baronul Francisc Neuman în anul 1945 tocmai datorită acordului încheiat cu Suporter Club UTA, care a dat clubului înspre folosire drepturile federative, sigla, culorile și denumirea. Marca „UTA”, deținută de Suporter Club UTA, este parte din actul constitutiv al clubului și din Certificatul de Identitate Sportivă.

În ceea ce privește „gestul domnului Costea Călin”, de a ceda în mod „gratuit” presupusele „licențe” ale mărcii UTA către domnul Meszar, dorim să precizăm că și noi am fost contactați de către acesta, în urmă cu câteva luni. Acesta a dorit să ne cesioneze contra-cost aceste mărci, compuse doar din câteva litere, fără siglă, fără culori, fără istorie și fără identitate. Cum marca deținută de Suporter Club UTA certifică identitatea, istoria și palmaresul UTA-ei, nu este și nu va fi niciodată nevoie ca, domnul Costea sau orice alți oportuniști de ocazie, să facă asemenea gesturi de „bunăvoință”, mai ales având în vedere că aceste mărci au fost înregistrate de domnul Costea cu o evidentă rea-credință. Avem cunoștință și despre faptul că, exact aceeași manevră, a fost încercată de „mărinimosul” domn Costea și cu grupul de investitori, fiind refuzat și de către aceștia. 

În fapt, ne aflăm în fața unor gesturi făcute de un om – Alexandru Meszar –  ajuns la disperare, o disperare născută în momentul în care Suporter Club UTA a descoperit modul în care „caracatița” coordonată de acesta a căpușat clubul. În condițiile în care, numai în anul 2021, clubul UTA a avut ZERO încasări comerciale, „rețeaua” coordonată de Alexandru Meszar a avut vânzări totale de 800.000 de Euro. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care Suporter Club UTA a decis să-i retragă domnului Meszar dreptul de comercializare a mărcii, un drept de care clubul UTA nu s-a folosit niciodată, în schimb de el profitând din plin Alexandru Meszar și interpușii săi. Tocmai din această cauză, Suporter Club UTA a decis înființarea unui nou magazin dedicat suporterilor, urmând ca banii încasați să fie folosiți pentru susținerea Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului.

În încheiere, am vrea să reamintim întregii comunități utiste declarația pe care domnul Nicolae Bara a făcut-o în urmă cu mai puțin de o lună de zile și în care se felicita pentru că a cedat drepturile federative ale clubului către Suporter Club UTA: „Chiar sunt mulțumit că am luat acea decizie în urmă cu mulți ani de zile. Nu puteam face o alegere mai bună, e mereu de preferat un grup, și acela de fani 100% dedicați, în locul unei persoane, indiferent de cine ar fi aceasta. Și s-a demonstrat că UTA și-a păstrat identitatea față de alte grupări din fotbalul românesc. Oricum, eu nu puteam face altfel lucrurile, căci am avut o relație foarte bună, de respect cu suporterii UTA-ei, ce a rămas și astăzi”.

Pentru noi doar UTA contează!

Suporter Club UTA

 

32 comentarii

  1. Las acest comentariu și spun lucrurile pentru a afla oamenii adevărul!
    Exact ce am spus ieri în comentarii la articolul cu comunicatul clubului.
    Meszar e disperat, a introdus in club doar prieteni, secretara lui a ajuns membră cu putere de decizie. A înlăturat pe toți cei care se puteau opune, acum e secretara lui, președintele clubului și el, 3-1, un loc e deținut de SCU. Exact ca mafia siciliana. Nu dorește să intre investitorii în club pentru a se îmbogății și a albii banii care au putut crea probleme la organele de politie.
    Din vânzările de bilete s-au făcut sute de mii de euro, la început nu era anunțat nr de spectatori și nr de abonați.
    Cei care au rămas în club sunt cumpărați cu bani în sensul că la un meci au și ei prime (chestie reală, dacă câștigă UTA, angajații clubului au prime, de exemplu soția lui Meszar are primă dacă echipa câștigă).
    Ce a făcut acest Călin Costea (cel care a organizat festivalul berii pe ștrand) e de fapt un nimic, el a înregistrat niște denumiri la OSIM, combinații de nume cu UTA și acum s-a dus cu ele la club (chiar credeți că gratis?). Reamintesc că acest Costea a oferit la mitingul suporterilor din vară partea audio (boxe, statie), se știa de aceste „mărci” deținute de către Costea, dar zicea mereu că le dă gratis la SCU dacă e nevoie (de fapt voia 10 % din vânzările noului FanShop). SCU nu are ce face cu ele pentru că nu ajută la nimic, sunt doar niște denumiri, fără a deține marca, culorile, palmaresul!
    Cine îl cunoaște pe acest Călin Costea știe că e un oportunist, un avid după bani (am înțeles că a deținut și clubul Moskea).
    Ce face Meszar e de speriat, îl interesează doar partea lui de câștig, nu imaginea clubului.
    Suporterii au fost alături de echipă și acum suporterilor le sunt imputate relultatele echipei!
    În 2020 și 2021 în conturile clubului UTA din vânzările de la Fan Shop au intrat zero lei, la firmă Intersport (deținută de Meszar sute de mii de euro).
    Prin comunicatul de ieri e descreditat și domnul Bara, și glorile clubului.
    Ziceau unii că fanii vor să conducă clubul, fals. Atâția ani SCU nu s-a amestecat în problemele interne ale clubului, nici pe partea sportivă, nici pe partea financiară. Din păcate acum s-a aflat că acolo e o mafie susținută de unii oameni din Arad.
    Să nu uităm că Meszar e și director Djts de ani de zile.

    0
    0
    1. cum este cu protejarea la comercializare a produselor cu sigla? in comunicatul SCU nu se raspunde la ce spuneau ieri avocatii, cum ca SCU are doar drept asupra activitatilor sportive, stii tu sa ne raspunzi cum este exact treaba? din poza de la OSIM vedem ca este asa cum spun avocatii …

      0
      0
      1. Din cate stiu eu clubul se numeste FOTBAL CLUB UTA nu F.C UTA sau F.C UTA 1945. Acest pseudo afacerist local care tot incearca sa inregistreze tot felul de marci gen „F.C. UTA sau F.C. UTA 1945” si a reusit sa intregistreze DOAR CUVINTELE mentionate anterior, care fie vorba intre noi pot fi contestate si anulate destul de usor.

        Daca nu sti unde sa cauti toate cele spuse de mine mai sus, spune-mi si te ajut sa iti faci datoria si dupa o sa vezi exact si statusul fiecare inregistrari.

        0
        0
        1. am intrebat simplu, ce clase de protejare are sigla in afara de 41, activitati sportive? are alte clase? am documentul in format .pdf de la OSIM si nu este alta, dar poate s-a facut alta solicitare ulterioara … la cele doua marci ale lui Costea apar clasele comerciale 18, 25 si 28 si nu apare 41 … asta am vazut la OSIM … lumineaza-ne tu daca stii amanunte …

          0
          0
        2. si mai ceva, marca UTA Batrana Doamna a ramas la Meszar sau a preluat-o SCU, asa cum era protocolul de asociere?

          0
          0
      2. Dorești să fie expuse în comunicat lucrurile juridice?
        Alea le va afla presa la tribunal când cei care au terfelit imaginea clubului vor răspunde. Gata cu joaca, UTA e singurul brand adevărat din orașul ăsta prăfuit și unii își bat joc de el. Și pe deasupra se și îmbogățesc pe spatele clubului și al suporterilor!
        În loc sa ne batem la loc de play off, suntem la retrogradare.

        0
        0
        1. e vorba despre OSIM, despre marca SCU, ceva ce ar trebui sa fie public, sa stie toata lumea exact … are sau nu are alte clase in afara de 41? avocatii vad ca afirma ca nu are, ei ma gandesc ca au stiut sa caute mai bine ca mine … din fericire, brandul adevarat al Aradului se cheama UTA ARAD, o combinatie de doua cuvinte pe care nu o poate inregistra nimeni la OSIM si care va ramane cu adevarat a orasului, a aradenilor …

          0
          0
        2. Atâta Tam-tam de la SCU….dacă aveti sigla,palmaresul etc. retrageți-l. Dacă nu…stati și beți la pub și faceți gargara ca doar arata stiti

          0
          0
      3. Ce sa vândă Costea literele din alfabet? Dacă sigla e la suporteri ce apare pe produse nu sigla?
        SCU ar trebui sa dea în judecată Osim pt ca a permis înregistrare unor mărci similare cu scopul scăderii valorii marcii inițiale.
        Poate dacă le înregistra nepotul baronului îl consideram un demers legitim asa poate mâine vrea cineva sa înregistreze molly malone sau numele lui din buletin ce poate face? Sa ceară un fel franciza? Nu se cere la Osim nimic justificativ? a privatizat Călin Costea fabrica textila UTA sau secția de fotbal? O harababura legislativa totala în țara asta, si persoane fără scrupule asa ziși dizidenți anti Falca cu partide paravan sa rupă din procentul PSD.

        0
        0
        1. Costea a speculat si a profitat ca SCU are marca doar pentru activitati sportive si asa a putut sa inregistreze denumiri similiare la clase comerciale … eu cred ca acum SCU nu poate sa inregistreze si ea marca la acele clase decat daca reuseste sa anuleze cele doua marci similare ale lui Costea … asta cred ca inseamna 1-2 ani de procese si pentru inregistrarea marcii SCU la noile clase comerciale … eu cred ca pana atunci, cam oricine poate produce si vinde obiecte cu sigla SCU pe ele dar poate stie cineva juridic cum sta treaba si ma contrazice …

          0
          0
          1. SCU sa judecat și cu Min.de Finanțe când nu a permis clubului revenirea la denumirea veche fără BD și a câștigat cât despre perioada,, moartă” cu procese se pot cere ulterior daune responsabililor.

            0
            0
    2. Ce îmi place la maxim acum:
      Toți experții epidemiologi, strategi în războiul din Ucraina, acum sunt experți în trade-mark, osim-iști.
      Caragiale pe față ????

      0
      0
    3. Eu zic sa mai avem rabdare vreo saptamina,pina cind Bara se va intilni cu Mesar.Bara vrea sa aduca 2 patroni de la o firma mare din America,care sint de origine romina. Daca nici de data asta Mesar nu o sa fie de acord cu noi investitori,dupa refuzul grupului Apreutese,atunci sa iesim cu toti in strada pina cind Mesar isi da demisia din conducerea CLUBULUI UTA. Am citit cu interes pe internet despre firma Databricks,este o firma ce invirte miliarde de dolari,nu milioane.

      0
      0
  2. Da cind apare KIDU ăla in poza ,atit articolul cit și contextul sunt clar de un nivel josnic !
    El îl amenință pe Giro,acum e locotentul lui Michele…..un slt personaj cu CV bogat in nocturna !

    0
    0
  3. Decat sa se prelungeasca pe termen de 3 ani procesele, as prefera daca SCU ar retrage sigla culorile s.a.m.d. si sa porneasca o data pentru totdeauna un club curat finantat de utisti, nu de lepre sugative ca meszar. Totul sa fie transparent si peste toate astea, am scapa, nu doar de lipitori ci si de suporterii de carton ce latra ca ce mult sustin echipa dar daca nu e in prima liga, nu auzi nimic de la ei.

    0
    0
    1. Daa, sigur! Să ajungem ca inapții ăia din Craiova cu două echipe CSU și FCU, sau ca FCSB/CSA.
      Să nu mai amintesc de zecile de Poli…
      Sub nicio formă. Războiul ăsta civil, nu trebuie să rupă clubul. Soluția ar fi reformarea. Transformarea într-un SA, ori mai știu eu ce structură care să fie transparentă și fără implicarea politicului.

      0
      0
      1. rupturile in cele 3 cazuri enumerate de tine s-au produs la societati pe actiuni, private, fara amestecul politicului in finantarea celor 3 cluburi … si culmea, noile cluburi care s-au nascut au avut finantare din sfera politicului, la fiecare din cele 3 cazuri …

        0
        0
      2. Atentiee ca asa am fost si noi UTA BD si FCM UTA ARAD. Vanzatorii de la SCU s-au mutat imediat in liga 4. Asa vor face si acuma? Sunteti penibili … luati-va gasca de investitori si faceti alta echipa poate prindeti si voua ceva functie in club….

        0
        0
  4. Când va aud cu expresia: da retrageti-le siglă,culori,palmares!!
    Sunt lucruri distincte, pe care din păcate nimeni, nici presă, nu le prea pricepe.
    Luati-o pe un filon de logica: culori – cum sa retragi culorile unui club? Pai, sa le retragă și la Liverpool sau Arsenal, tot SCU, că poate ei țin cu Chelsea.
    Palmares: asta ne a fost dat de FRF niciunui club din Romania, cel puțin, nu exista o societate sportivă continua de la înființare până la zilele noastre. Cum sa retragi ceva ce nu poți demonstra că e scris undeva.
    Pe langa asta , regulile protecției intelectuale din Ro, sunt o gluma.
    Domnul Bara, când a înregistrat siglă in nume propriu , nu înțeleg de ce se permite că o persoană privată să înregistreze în numele unui oraș sau comunități, că asta se presupune că ar fi o societate sportivă, care ar trebui sa fie clasificată cumva, de interes național,local,de cartier,strada sau apartament.
    In mod corect și normal Bara trebuia să înregistreze pe nume club sau sa o ” integreze” in club după ce a inregistrat-o.In cazul în care falimentează Juventus, credeți că o sa vina vreun Bara sau Costea cu logo înregistrat în Osim Italian și pun sau nu condiții cine folosește siglă JJ?
    Nu știu cum e exact in alte tari,dar Osim da impresia că e cu 50 ani in urma cu permitere de a se înregistra oricine cu orice.

    0
    0
  5. Am vazut articolul de mai sus, din prima, dar am asteptat sa vad comentariile! Am vazut si opinii amatoricesti dar si cativa care cam stiu cu ce se mananca marcile! Am verificat si eu la OSIM, în trecut, chiar am oareșce cunoștințe în domeniu si am vazut existenta unor marci gen FC UTA, etc…apartinand acestui domn Costea. Nu stiam cine e acest Costea! Stiam ca SCU/ Bara au marca UTA. Stiam ca la OSIM aceeiasi marca se poate rezerva pe diverse clase, dar nu stiam ce clase are SCU/ Bara sau Costea! O verificare temeinică se face chiar și independent de părțile implicate, prin Societăți specializate si ….. COSTĂ! 1. Mărcile lui Costea se pot anula, dar in timp si cu costuri semnificative! Marca detinuta de SCU/ Bara are întaietate, fiind prima, chiar daca este pe alta clasă! Pe de altă parte, Costea a plătit o mică avere (mă mir că nu l-a data nevasta afară din casă!) ca să rezerve toate acele clase, atâția ani! De unde are atâția bani!? Mai ales că aceste mărci nu au produs nimic! Acum, știind cine e Costea, ce activități a desfășurat, știind cine e Meszar, vă dați seama și cine e personajul comun care îi leagă! Adică, discotecă, evenimente pe ștrand nu se puteau face fără conexiuni politice locale PDL/PNL….anii trecuți….și acuma idem! 2. SCU are dreptate in cea ce priveste disperarea lui Meszar! Adică până acum nu l-a interesat, nu a avut nevoie de acordul lui Costea, iar acesta a tăcut mâlc, nu și-a cerut drepturile, nici public, nici prin avocați! Acuma, dintrodată, când SCU i-a retras drepturile mărcii, l-a gasit și el pe Costea și culmea acesta îi cedează drepturile de comercializare GRATIS! Adică voi i-ați închiria ceva, garsoniera, lui Meszar sau mă rog oricui altcuiva, pe gratis!? OK! Gratis! Acordul, unde e acordul de cedare gratuită!? Că așa ceva se face pe contract nu pe vorbe în presă! 3.Bun, Meszar are dreptul de comercializare! Dar ce face dacă SCU, pus la zid, îi retrage drepturile de participare în Superligă (eveniment sportiv)!? Cum va participa UTA noastra în continuare în campionat!? Cam ca fcsb, adică cu o siglă nouă! Momentan, SCU nu a pomenit nimic de această posibilitate și nici nu cred că o să o facă, dacă pt ei, DOAR UTA CONTEAZĂ! CONCLUZIE! Lăcomia și ambițiile unui singur om, fost primar, dar și a lingăilor săi, știm cu toții cine sunt, au dus la situația actuală! Toți clamați că UTA e a noastră, a Aradului, etc…., SCU cere de la Meszar doar transparență! Lucrează la urma urmei și cu bani publici, de la Primăria Arad, banii noștrii! Înțeleg că cei din SCU, poate nu au atâta experiență de business, nu au bani de cheltuit pe verificări la OSIM sau pentru avocați, dar au păzit cu strășnicie emblema sportivă a UTA, de interferența politicului, atât cât au putut și s-au priceput! Nu îi pot suspecta de reacredință! Că își doresc investitor privat la UTA!? DA! ASTA AR TREBUI SĂ VREM TOȚI! Pe de altă parte SCU poate fi chiar enervant de vehementă în solicitări! Credeți că au altă cale!? Că somațiile scrise publice, nu au funcționat! Nici până azi Meszar nu a venit cu cărțile/ actele pe masă! Atenție! Asociația non-profit care patronează UTA, este de interes public local! Și totuși, nu am auzit de vreo inspecție fiscală a acestei organizații! Și culmea! Periodic, de vreo 4-5 ani, datoria acesteia către stat (taxe și impozite), doar vreo 2 milioane euro(!lei!?), se reeșalonează (altfel nu ar primi licența de joc în Superligă) de Minister.Finanțe! Binențeles, pe perioada reeșalonării se percept penalizări! Și uite așa, în timp ce diverși oportuniști încearcă să înfulece câte o halcă din UTA noastră, cancerul datoriilor o cuprinde în liniște, an după an, până la un moment dat, când nu se va mai poate face nimic! Dormi ușor arădeanule! Ghiță lucrează (încă) pentru tine!

    0
    0
    1. Nealcosu, tatii, ai scris cum nu se poate mai bine. Costea ala e un derbedeu, Meszar un gunoi; daca e sa ne razboim cu ei prin tribunale eu, cu siguranta, voi cotiza la plata chetuielilor. Telul este sa scapam de banditii astia…

      0
      0
      1. Ce de cărămizi în piepturi aveți. Voi n-ați fi in stare sa adunați bani nici pentru curentul electric la un meci în nocturna ?.

        Suporterii care are pune un bănuț sunt aia 2-3000. Am scris bănuț, da. Tot ăia sunt care o să îi huleasca pe oricine o să aibă clubul, cu toată transparența din lume.
        Mamă ce mulți sunteți pe fb. Wow. Mai greu e in viața reală.

        Faceți odată magazinul ala online cu preturile alea mici și transparente, plus o tarabă la stadion când e meci. Cu aia ați închide buticul lui Meszar. Caz închis. Fără scandal.

        Altfel, deja s-a prins lunea ca doar forțați întrarea prietenilor voștri în club prin scandal, ură, minciuni și presiuni mediatice.

        0
        0
    2. O cam dai de gard cu oiștea!
      Te pricepi doar la dat cu părerea, la care se pricepe tot romanul, ba mai mult ai și cealaltă ” calitate ” de baza a noastră,tot românească, invidia.
      Invidia că nu sunt aia pe care-i știi tu, din tribuna, Pub sau alta parte in „management” și crezi că singurul criteriu al competențelor este: îl cunosc eu! E suficient! Sau: a spus el! E suficient!
      Serios?
      Care sunt criteriile după care se apreciază competenta unora?
      In afara că au gura mare?

      0
      0
  6. Și eu zic ca Teambuilding e un film prost dar bun.
    Ahh, stai ca e despre UTA pe aici.

    În loc de gargară la pubul liverpulist, mai binw ar demonstra că pot să vândă articole promo cu UTA la preturile adevărate de care zic ei. Ca urmare, magazinul clubului nu o să mai vândă nimic. Câștigător SCU și suporterul de rând. E atât de simplu.

    Asta dacă scopul scu e asta și nu e doar un alt episod de prost gust din forțarea preluării clubului de prietenii lor „utisti de mici”.

    0
    0
  7. Eu zic să retragă tot, să înceapă de la zero cu apreutesei.
    Apoi, cam după 6-7 ani, să se certe și să retragă tot și să înceapă de la zero cu proca și bulumac.
    Apoi, după 8 ani, să se certe și să retragă tot și să înceapă de la zero cu negru jr și cu fiica lui colin.
    Apoi, după 7 ani, să se certe și să retragă tot și sa înceapă de la zero cu strănepoul lui Ceala.
    Apoi, după…

    0
    0
  8. Admitem că SCU (?) sub o formă sau alta va vinde ” articole promo cu UTA la prețuri adevărate ” Tot așa – cunoscând ”relația” dintre acele duoă părți -trebuie să admitem ca acele venituri ( BANII) nu vor intra în visteria FC UTA.
    Întrebare de 101 puncte: CE VA FACE SCU CU VENITURILE REALIZATE din vânzarea acelor articole promo UTA ???

    0
    0
    1. SCU a afirmat clar ca profitul obtinut din activitatea fanshopului va fi directionat in mare parte spre Academia clubului UTA iar restul pentru activitati ale suporterilor

      0
      0
      1. Ciudată explicație privind ”profitul” ce va realiza SCU .
        Pentru că :
        -1. Academia clubului UTA este – indirect – controlată în totalitate de Șoni Mesar
        – 2. Activitățile suporterilor se manifestă prin : droguri, băuturi,întimidarea suporterilor arădeni, ,organizare unor demonstrații împoptriva clubului UTA în perioade premergătoare unor jucuri importante.
        – 3. În timpul meciurilor protestează împotriva UTA. Acesta are un efect accentuat negativ asupra jucătorilor, asupra randamentului sportiv. Implicit are efect N E G A T I V asupra rezultatelor. Jucătorii nu se mai concentrează LA fotbal ci se-ntreabă între ei : ce se întâmlă la acset club ? La ce echipă am ajuns ?

        În CONCLUZIE : Este clar cei care dirijează SCU sunt interesați ca ECHIPA de fotbal UTA să R E T R O G R A D E Z E , apoi să se DESFINȚEZE.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button