Șoimii Lipova

Toate achizițiile iernii, prezente la reunirea Lipovei! Abrudean testează patru juniori, dar mai vrea un portar și un mijlocaș ofensiv





Singura formație arădeană calificată deja în play-offul Ligii a 3-a a s-a întors în vacanță cu un prim antrenament. În „nocturna” de pe Șega, Adrian Abrudean, Norbert Polgar și Cătălin Bujor a avut la dispoziție tot lotul, cu trei excepții, Alex Nagy, Andrei Gavrilă și Andrei Rusu. Totodată, lipovanii s-au despărțit de: Vlad Filimon, Mohammed Ouadie Salhi, Alexandru Bădăuță, Ovidiu Jianu, Alexandru Mare, Sergiu Românu și Alexandru Hațegan.

Au transpirat deja în „alb-albastru” noile achiziții, Alexandru Popovici, Marco Enciu, Petrișor Jichici, Daniel Grigoriu și Denis Angheli, dar și patru tineri jucători în probe. „Am avut 23 de jucători la reunire, dintre care patru juniori de 2004-2005 de la Sibiu, în probe. Vorbim despre un portar, doi mijlocași și un atacant, pe care îi vom evalua zilele acestea. Ne gândim și la campionatul viitor, vrem să avem juniori care să facă față competițiilor de seniori. Nagy și Gavrilă sunt învoiți până joi, iar Rusu trebuie să se vindece”, a spus „Știli” Abrudean.

Antrenorul lipovanilor se declară mulțumit de achizițiile iernii, dar și-ar mai dori două „piese”. „Sunt mulțumit de jucătorii transferați, îi cunoaștem foarte bine, știm ce pot și sunt convins că vor aduce un plus în jocul nostru. Pe de altă parte, încă suntem descoperiți la portari, să vedem juniorul venit în probe, vom rezolva acest aspect în perioada următoare. Dar, mi-ar mai trebui un mijlocaș cu profil ofensiv. Important este să parcurgem etapele pregătirii de iarnă, să fim feriți de accidentări iar atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, vom fi foarte atenți la tot ce se întâmplă pe piață și vom vedea dacă va mai fi cazul să completăm lotul. Săptămâna aceasta ne pregătim pe sintetic pe Șega, iar sâmbătă vom călca pe gazonul din Lipova”, a mai afirmat Adrian Abrudean.

Adversarii „șoimilor” din amicalele iernii perfectate deja de Ciprian Pătroi, directorul sportiv al clubului, sunt: UTA U18 (miercuri, 25 ianuarie), Cermei (sâmbătă, 28 ianuarie), Dumbrăvița (miercuri, 1 februarie), CS Socodor (sâmbătă, 4 februarie), Ripensia (miercuri, 8 februarie), Lotus Felix (sâmbătă, 11 februarie), Corvinul Hunedoara (miercuri, 15 februarie), Progresul Pecica (sâmbătă, 18 februarie), FC Bihor (sâmbătă, 25 februarie) și Unirea Sântana (sâmbătă, 4 martie).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button