ACB Ineu

Trei francezi pe „filiera Feussi” pentru ACB Ineu





Divizionara terță din Țara Zărandului s-a reunit fără doi dintre „stranierii” săi, Mendy și Banam (foto), care se află, alături de Șerban și Rucăreanu în probe la CS Universitatea. Cei patru au fost remarcați încă de la amicalul din vară, câștigat cu 4-3 de ACB Ineu, în Bănie, în fața „satelitului” formației oltene, iar sâmbătă au ocazia să se remarce din nou în cadrul unui prim test alături de formația de juniori a Universității.

În așteptarea unui răspuns final de la gruparea prezidată de Mihai Rotaru, ineuanii își vor completa „parcul” de jucători străini cu trei jucători francezi. Toți sunt impresariați de Patrice Feussi, fost fotbalist camerunez adus de UTA în fotbalul românesc în 2012 și care a mai trecut ulterior și pe la ASA Târgu Mureș, Dinamo și Chiajna. Joseph Kouadio (24 de ani, 1,74 metri) și Moussa Niakate (22 de ani, 1,88 metri) sunt mijlocași, iar Stanislas Abdoulaye Mbemba (19 ani, 1,89 metri) e fundaș central sau stânga și sunt așteptați la Ineu în maximum două săptămâni. „Fotbaliștii vin din liga a patra franceză, sunt convins că la noi vor aduce un plus. Dacă totul va fi în regulă, îi vom lua indiferent de ceea ce se întâmplă cu jucătorii aflați în probe la Craiova. Așa cum am spus, mergem pe jucători tineri, de calitate, cu posibilități de a ajunge mai sus împreună cu noi,  sau cu alte cluburi”, a menționat Adrian Lapte, președintele grupării „alb-albastre”.

Altfel, negocierile pentru Cahill cu Unirea Ungheni par că au căzut și asta pentru că formația din județul Mureș a oferit o sumă mult sub cea cerută de ineuani pentru transferul fundașului camerunez. Totodată, David Florea își va continua aventura la Ineu, chiar dacă pentru câteva săptămâni se va concentra pe cariera de pompier.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button