Crisul Chisineu-Criș

Janu confirmă și în ultimul amical al iernii forma bună: Crișul Chișineu-Criș – Podgoria Pâncota 4-2





Echipele arădene din ligile trei și patru își în același weekend (următorul) campionatele, astfel că și Crișul Chișineu Criș și Podgoria Pâncota au făcut ultimele reglaje. Evident, divizionara terță a fost superioară în joc, dar și ca pregătire fizică, iar rezultatul final a și confirmat acest lucru: 4-2.

Echilibrul a fost rupt în minutul 24 de Vecerdea, care a furat un balon în banda dreaptă, a pătruns în care și l-a învins pe D. Iacob. Scorul pauzei avea să fie egal, căci Haloș l-a faultat în careu pe I. Balaban, iar Sergiu Dragalina a transformat penalty-ul: 1-1.

A avut grijă cel mai în formă om al lui Dan Stupar în amicale să rezolve, practic, partida, cu o „dublă” rapidă în partea secundă. Mai precis, în minutele 52 și 58, Denis Janu a inventat două „parabole” perfecte de la 18-20 de metri. Mai întâi, mingea s-a dus la colțul lung și apoi la cel scurt al porții pâncotane. 4-1 a făcut „vârful” David Popa, care a profitat cu o reluare din apropiere după ce portarul a respins centrarea șutată a lui Toboșaru. Amicalul s-a încheiat la „două diferență”, căci Cl. Balaban a urmărit o minge lungă trimisă de Pușcaș și l-a lobat elegant pe Iliescu.

Crișul a făcut ultima repetiție a iernii fără Dinu, care se confruntă cu o contractură musculară. „Încheiem cu un antrenament bun și o prestație pozitivă ultimul amical al perioadei de pregătire. Știm că nu am obținut mai mereu rezultate bune în aceste teste, doar că au fost săptămâni când am acuzat antrenamentele grele, de încărcare și, până la urmă, scorurile sunt importante la meciurile pe puncte. Nici nu avem un lot prea bun din punct de vedere numeric și nu am putut veni cu forțe proaspete de pe margine, sunt 18 jucători de câmp și doi portari într-un lot – totuși – bun din punct de vedere valoric. De abia așteptăm să jucăm pe puncte, pentru că ne-am săturat de amicale și începem la Carani, cu Buziaș, în fața unei formații incomode, cu un antrenor foarte bun, dar mergem să câștigăm”, a menționat Ovidiu Pășcălău, portar de rezervă și membru al staffului tehnic al lui Dan Stupar.

În schimb, Pâncota a dat ultimul test înainte de examenul cu Viitorul Arad, din Podgorie. „Ne-am prezentat destul de bine la acest ultim meci de verificare și așteptăm primul meci pe puncte, cu Viitorul. Adversarul de astăzi este valoros, se antrenează zilnic, o echipă foarte bună, dar și noi am reușit un joc bun, chiar dacă nu am creat prea multe situații de gol. Crișul e o echipă foarte arțăgoasă, cu jucători care s-au lipit de ai noștri și nu ne-au permis să jucăm foarte mult. Am încredere în jucătorii pe care îi am, chiar dacă sunt unii foarte tineri. Dar, întrun an-doi vor crește foarte repede din punct de vedere fotbalistic, așa cum deja Steleac sau Mihoi sunt certitudini la prima echipă după ce i-am luat de la 14 ani lângă noi”, a punctat Dănuț Mițiți antrenorul Podgoriei. .

Formații:

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Hreniuc, Siminic (46 Burlă) – A. Iuga (60 – Al. Pavel), Grigore (60 Bortiș) – Vecerdea (60 Cl. Popa), Janu, Bickling (46 Toboșaru) – D. Popa

Pâncota: Iacob – Țop, Gligor, Hera, Fabian – Dragalina, Bulzan – Mărgăian, Cl. Balaban, I. Balaban – Mihoi. Au mai intrat: Stănilă, Tudose – Pușcaș, Steliac, Tudose, Matia, Pașca, Gelan, M. Neamț, R. Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button