Șoimii Lipova

Viceliderul Lipova vrea să țină pasul cu Reșița cu 3 puncte cu „bulgarii”! Sabău: „Adversar incomod, imprevizibil, trebuie să-i dăm gol repede”Doar liderul CSM Reșița a mers ceas în primele două etape ale anului dintre echipele din „zona play-off”. Ghiroda și Giarmata Vii a „alunecat” rău chiar în Valea Domanului, în timp ce Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova au obținut câte un punct la Carani, cu Phoenix Buziaș, cu un rezultat identic: 1-1.


Golul trupei lui Adrian Abrudean a fost opera lui Abel Popa, pentru ca înainte cu o etapă, golul decisiv cu Ineul să-l marcheze un alt fundaș central, Sergiu Sabău. „Am avut o etapă nefavorabilă, doar noi nu am reușit să luăm trei puncte dintre competitoarele din play-off. Am început modest jocul de la Carani, a fost o primă repriză fără ocazii de partea noastră, abia în a doua ne-am regăsit, dar am marcat doar o dată pentru un punct, insuficient la cum ne făceam noi planurile”, spune fotbalistul de 22 de ani crescut de UTA.


Lipova nu vrea să piardă contactul cu reșițenii înainte de intrarea în play-off. Acum, trupa în roșu și negru are trei puncte în față și un meci acasă cu Crișul, în timp ce Șoimii au prima șansă în fața Pobedei Star Bîșnov în fața propriilor susținători sâmbătă, cu începere de la ora 15. „Trebuie să luăm toate cele 3 puncte, chiar dacă adversarul este incomod, imprevizibil. Și-au schimbat mult lotul față de toamnă și au bătut Ineul cu 2-0, deci nu va fi un meci ușor. Nu îi vom subestima și trebuie să marcăm cât se poate de repede ca prindem moral, avânt și să avem apoi un joc ușor. Vrem să încheiem frumos sezonul regular în fața suporterilor noștri. Va fi apoi un play-off foarte interesant, o luptă grea, sperăm să fim în primele două clasate la final. Ne dorim să jucăm barajul de promovare. Toate partidele vor fi dificile, dar avem un lot competitiv, cu dubluri pe posturi, cred că suntem pregătiți.  Au venit în această iarnă jucători experimentați, cu calitate și cred că vom arăta foarte bine. Avem toate condițiile, avem suporteri, avem stadion, sper să jucăm în play-off cu tribuna plină, avem nevoie de susținerea fanilor noștri pentru realizarea obiectivului”, a adăugat Sabău.

Acesta ar trebui să conducă și în confruntarea cu „bulgarii” defensiva lui „Știli”, din care va lipsi – probabil – din nou Cristiu.

Formații probabile:

Lipova: Buta – Petruț, S. Sabău, A. Popa – Clej, D. Pop, Susan, Pamfile – Popovici, Modan, D. Rusu.

Pobeda: Stoianov – Bogdan, Miculescu, Lengyel, Ienovan – Grigoriu, D. Vasilcin, Rad, S. Budur – Vincu, Grigore.

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiş – Maramureş) – Zsolt Kopriva (Carei), Krisztian Toth (Petreşti – Satu Mare)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa), Florin Ştiube (Reşiţa)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button