ACB Ineu

Poveste stagională fără final la Ineu, puncte pierdute în prelungiri și în startul play-outului! Mihuț: „Rezultatele negative ne-au creat o nesiguranță”

Blestemul stagional pentru ACB Ineu pare fără final. La Dudeștii Vechi, Cu Pobeda Start Bîșnov, formația de pe Crișul Alb pierde din nou puncte importante, poate chiar cruciale de această dată în lupta pentru salvarea de la retrogradare după ce a avut avantaj pe tabelă. Scenariul a fost și mai urât cu atât cu cât echipa pregătită de Cristian Sculici și Teodor Mihuț a reușit să anuleze avantajul luat de gazde în prima parte, a condus și jocul până în minutele 2 și 3 ale prelungirilor când a încasat două goluri și a pierdut cu 3-2.

Periam, Buziaș, Lipova (tur / retur), Ghiroda sau Pecica sunt ceilalți adversari care au profitat de căderea din ultimele minute ale tinerei echipe ineuane. „Joc tipic al nostru, luăm gol din singura fază fixă al adversarilor din prima repriză, nu respingem mingea, o lăsăm să cadă în careu… În repriza a doua, reușim să întoarcem rezultatul, dar în prelungiri ne-am relaxat din nou și ne-au surprins dintr-o altă fază fixă și apoi dintr-o greșeală personală pierdem meciul la ultima fază. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele după acest meci. Ce e de făcut? Trebuie să câștigăm cât mai repede o partidă pentru a reveni mental. Trec meciurile și nu ne alegem cu nimic. Urmează să jucăm acasă cu Buziașul, e o nouă finală pentru noi, sperăm să ne revenim”, spune Teodor Mihuț, antrenorul secund al ACB-ului.

Ineul a condus pe ƒ„Hristo Stoicikov” prin reușitele semnate de doi tineri jucători Alexandru Sas (16 ani) și Dan Rucăreanu (17 ani). „Dincolo de rezultat, apreciem faptul că Sas a debutat cu gol în Liga 3-a, după ce săptămâna trecută a contribuit cu un gol și el la victoria echipei a doua cu Viitorul. Este un copil talentat din 2006, serios, într-o creștere, care l-a recomandat pentru un tricou de titular azi, este unul din vârfurile generației sale. Rucăreanu este și el junior 2005, la al doilea gol după cel dijn tur cu Lipova. Acesta ar fi plusul de azi. Altfel, am făcut un joc bun pe bucăți, dar – probabil – rezultatele negative ne-au creat o nesiguranță”, a adăugat Mihuț.

Pobeda Star Bisnov – ACB Ineu 3-2

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min.12): Corner de pe dreapta si Daniel Lengyel reia cu capul din 6 metri.

1-1 (min. 76): Pasă Toure în careu și Alexandru Sas egalează din careul mic

1-2 (min. 77): Florea pasează către punctul cu var și Dan Rucăreanu marchează la colțul scurt

2-2 (min. 90+2): Corner Pobeda și Eugen Miculescu marchează cu capul

3-2 (min. 90+3): Minge lungă, Viorel Roșu luftează, Valentin Grigore îi fură mingea și înscrie pe lângă Merșca

Formații:

Pobeda: Stoianov – Vincu (79 T. Budur), Miculescu, Lengyel, Ienovan (79 Kalapis) – Vasilcin, Rad – Grigoriu (50 Bălace), Digbeu (55 Kone), S. Budur – Grigore. Rezerve neutilizate: Ghiuruțan – Safran, Berceanu, Boboiciov, Solomon. Antrenor: Daniel Vasilcin.

Ineu: Merșca – Spătaru, Cahill (28 V. Roșu), Șerban, Nica (45 D. Varga)  – Zdrențan – Denis Mâneran (61 Rucăreanu), Ndoye (46 Florea), Sas, Jurj (74 Toure) – Banam. Rezerve neutilizate: Coman – Dodu, Hulbăr, Kouadio, Goia. Antrenor: Cristian Sculici.

Arbitri: Cătălin Flonta (Cluj-Napoca) – George Urs, Cristian Gozman Pop (ambii din Oradea)

Observatori: Dorin Voina, Mihai Boru (ambii din Reşiţa)
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button