Crisul Chisineu-Criș

Crișul merge la Ghiroda pentru a șterge impresia proastă lăsată cu Reșița! Pășcălău: „Nu asta e fața noastră, vrem să ne revanșăm rapid”





Chiar dacă și în primul tur al play-offului Ligii a 3-a obținut doar un punct, după remiza de la Lipova, Crișul s-a ținut destul de bine și împotriva Reșiței și Ghirodei, pierzând pe episoade respectivele întâlniri. Ceva s-a dereglat la vizita liderului pe arena „Aurel Ardelean”, bănățenii lui Cheregi câștigând fără drept de apel, cu 5-1.

Pășcălău: „Va trebui să facem un meci aproape perfect ca să venim cu ceva de la Ghiroda”

Dan Stupar recunoștea la final că e un rezultat greu de digerat, dar „alb-albaștrilor” nu le rămâne decât să strângă rândurile pentru deplasarea de vineri (ora 15), de pe arena „Emilian Pavel”, din Ghiroda. „Venim după un eșec usturător pe teren propriu, nu asta e fața noastră și trebuie să revanșăm rapid. Nu ne convine deloc că am strâns un singur punct în play-off din 12 posibile și vom face tot posibilul să ne întoarcem cu ceva de la Ghiroda. Noi ne-am dori trei puncte, dar suntem conștienți că va trebui să facem un meci aproape perfect în fața unei echipe ce-și leagă aproape toate speranțele de a rămâne în cărțile barajului de vizita noastră. Au și un lot în special numeric mai bun decât al nostru, un antrenor experimentat și pregătit, ca și al nostru, de altfel, așa că e muncit pentru un rezultat bun. Chiar dacă am pierdut la Criș cu ei, am făcut un meci bun, i-am condus mai bine de o oră de joc, după care ne-au bătut pe noroc și execuții. Ne lipsesc în continuare doi jucători importanți, Hreniuc și Iuga, dar cine intră pe teren trebuie să dea totul și mai ales să fie concentrați și să nu mai greșească așa cum s-a întâmplat cu Reșița”, spune Ovidiu Pășcălău.

Încredere maximă în Iliescu

Antrenorul cu portarii al Crișului nu crede că elevul său a avut mari responsabiltăți la golurile primite etapa trecută și nu vede de ce nu ar avea un moral bun mâine. „Sigur, când un portar ia 5 goluri într-un meci nu se simte prea bine, dar eu zic că Adelin (n.a. Iliescu) nu a greșit decisiv la nici unul dintre ele. E vina întregii echipe pentru scorul înregistrat și tot echipa se poate revanșa mâine. Am încredere maximă în Adelin și sunt convins că va face un meci bun la Ghiroda”,a adăugat Pășcălău, care e și goal-keeper de rezervă la Crișul.

Mura: „Încă suntem la mâna noastră”

Aflată pe locul 3, Ghiroda a ajuns din nou la 4 puncte în spatele Lipovei după eșecul din meciul direct (1-3), din urmă cu o săptămână, dar nu dezarmează în încercarea de a ajunge din nou pe poziția secundă. „Un meci decisiv, cum sunt toate cele 5 meciuri rămase, trebuie să batem și să sperăm la un rezultat pozitiv în partea cealaltă (n.a. Lipova – Reșița). Mai sunt 15 puncte în joc, încă suntem la mâna noastră, Îi cunoaștem destul de bine pe cei de la Crișul, o să vină să se apere, iar noi trebuie să ne facem jocul nostru, să fim concentrați și să dăm totul pe teren”, a spus Andrei Mura, tânărul atacant al lui Sorin Bălu. Eliminat cu Lipova, Hecsko e suspendat mâine.

Formații probabile:

Ghiroda: Mosoarcă – Vasluian, Bîrlovean, Stupu, Velcan – Mancaș, Sporin, Schinteie, Coroiu, Badăuță,  Făgărășanu.

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Burlă, Siminic – Dinu, Grigore – Vecerdea, Janu, Toboșaru – D. Popa.

Arbitri: Leopold Herczeg (Băcia – Hunedoara), Daniel Humița (Armeniş – Caraş Severin), Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea – Bihor), Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button