Crisul Chisineu-Criș

„Știli” Abrudean se întoarce după doar un an la Crișul, Lung și Pășcălău rămân colaboratorii fostului mijlocaș





Un singur sezon a stat departe Adrian Abrudean de Crișul Chișineu Criș. După despărțirea de Lipova, oficializată în această seară, tehnicianul de 49 de ani ajnuge din nou pe malul Crișului Alb, unde a mai activat între ianuarie 2018 și vara lui 2022. Cealaltă formație de play-off în Liga a 3-a anunțase „divorțul” de Dan Stupar și a decis să apeleze din nou la „Știli”, care o promovase pe Crișul în Liga 3-a în 2018, iar în vara lui 2021 a dus-o în semifinala barajului de promovare, pierdută în fața celor de la Șelimbăr.


Acesta își reia colaborarea cu „secunzii” Remus Lung și Ovidiu Pășcălău, dar și o parte dintre fotbaliștii pe care îi lăsase la Crișul vara trecută, Siminic sau Pavel.  „Când s-a aflat de despărțirea mea de Lipova, am fost contactat de fosta mea echipă, care m-a convins să mă întorc după doar un an de zile. Le multumesc pentru încredere celor de la Crișul Chișineu Criș, poate vom începe un ciclu la fel de lung ca și precedentul. Va fi și aici destul de muncă, dar sunt obișnuit, plec de la colaboararea cu Remus Lung și Ovidiu Pășcălău și din zilele ce urmează ne vom focusa pe formarea noului lot de jucători. Ne vom reuni în jurul datei de 10 iulie, când sperăm să știm, în mare, pe cine vom conta în noul sezon”, ne-a mărturisit Adi Abrudean.

Probabil, Crișul va încerca să continue colaborarea cu jucători precum Haloș sau Pașca, Deta este și el ca și rezolvat, iar Viitorul i-ar putea împrumuta în „alb-albastru” pe Bulboacă, Balasz sau Bulza.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button