Crisul Chisineu-Criș

Ex. utiștii Erico și Hora – față în față în amicalul Crișul – Sântandrei, cine a câștigat duelul?







A fost săptămâna meciurilor cu echipe din județul Bihor pentru Crișul. Echipa lui Adi Abrudean s-a descurcat, până la urmă, la Diosig în primul tur al Cupei României, impunându-se cu 3-1, în timp ce azi a cedat pe teren propriu cu Crișul Sântandrei.


Formația lui Gheorghe Ghiț s-a impus la limită pe arena „Aurel Ardelean”, după reușita unui fost fotbalist al celor de la ACU, din urmă cu mai bine de un deceniu. Gheorghe Popescu a marcat după un sfert de oră dintr-o poziție suspectă de offside. Crișul a avut șansele sale, prin Codrea și Susan, în prima partea și mai ales prin Bogdan Burlă, în repriza secundă. Folosit în avanposturi de „Știli”, fostul fundaș lateral al UTA-ei a pătruns în careu pe stânga, dar a tras peste poartă din poziție bună.


De menționat că pentru formația de pe Crișul Alb a evoluat în partea secundă și Erico da Silva, fostul fundaș al UTA-ei care încă nu și-a găsit echipă și se antrenează cu „alb-albaștri”. Acesta s-a întreținut cu Ioan Hora, care acum conduce atacul celor de la Sântandrei

Pentru Crișul urmează meciul de Cupă cu rivala din Lipova, chiar fosta formație a lui Abrudean, Burlă, Prună, Susan sau Clej (absent astăzi). „Nu am făcut un meci prea grozav, oboseala își spune cuvântul și ritmul jocurilor din 3 în 3 zile continuă. Am și întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experiență, cu meciuri și la Liga 1, care sunt și entuziaști după promovarea în Liga a 3-a. Rezultatul nu contează prea mult, important este că ne-am făcut antrenamentul și am avut și noi fazele noastre de poartă. Sper să ne prezentăm cât mai bine la meciul de Cupă cu Lipova, nu știu cum se face că jucăm an de an cu ei în această fază a competiției”, afirmă Remus Lung, antrenorul secund al Crișului.

Crișul: Malița – Haloș, A. Pașca, Cahill, Siminic – Prună, Buza, Susan, Covaci – Burlă – Codrea. Au mai jucat: Pavel, Erico, Cleuță, Șerengău, Deta, Balasz



Arbitri: Ciprian Pătroi, Ciprian Nițui, Rareș Popa

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button