Socodor

Socodorul nu mai știe să adune puncte, beneficiară (și) CSC Peciu Nou! Darazs: „Am fost peste ei, dar s-au apărat bine, moralul scade”





Duelul nou promovatelor din seria a 8-a a Ligii a III-a a fost câștigat de CSC Peciu Nou, în deplasarea de la Socodor. A decis golul fostului căpitan polist, Ioan Mera, de la mijlocul primei reprize, după un corner bătut de Bud.

Eșecul e cu atât mai dureros pentru formația arădeană din apropierea graniției, cu atât mai mult cu cât e al patrulea la rând și situația în clasament începe să se complice. „Au avut un corner și o lovitură cu capul și ne-au dat gol. Am fost tot pe ei, dar s-au apărat bine, în a doua repriză nu cred că au trecut de mijlocul terenului. Am avut din nou absențe, mi-e greu așa să fac o echipă, când unii au nuntă, alții botez. În plus, Cîmpan a avut febră aseară și nu a putut juca azi. Scade moralul, din păcate, se leagă înfrângerile. Acum mergem la Periam unde am vrea să câștigăm.”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor, care nu a putut conta pe Dumitru Copil, care a fost naș sâmbătă.

CS Socodor – CSC Peciu Nou  0-1

0-1 (min. 28): Centrare Bud din corner si Ioan Mera marchează cu capul

Formații:

Socodor: Mucha – Șulea (67 Țoca), Gherheș, Pele, C. Covaci (81 Caia) – Șerengău, Turcuș (78 Mintaș) – Ciornei (67 Gavrilaș), Lezeu (81 Faur), Clej – Pirtea. Antrenori: Tibi Darazs și Gigi Cameniță

Peciu Nou: Brașoveanu – Rosenblum, Mera, Ov. Buză (62 Ureche), E. Ștefan (46 Gania) – D. Bud, M. Matei, A. Ignea, Făndel (86 Cristodulo) – M. Giuricici (79 Dobie) – M. Enciu (86 Voros). Antrenor: Sorin Gheju

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiş – Maramureş) – Krisztian Toth (Petreşti – Satu Mare), Cristian Mureșan (Cavnic – Maramureş)

Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Petru Boroș (Oradea)

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button