ACB Ineu

Ineul nu a contat pe „Electrica”, cu Poli! Sculici: „Suntem o echipă mai mică, nu am prea avut ocazia să jucăm cu galerie, dar nu le puteam lua ca scuze”Poli Timișoara a făcut scorul rundei a 6-a în C8 în compania celor de la ACB Ineu. Formația „alb-albastră” nu a contat pe „Electrica”, într-o atmosfera pe atât de caldă pentru gazde, pe atât de ostilă când vine vorba despre o echipă din județul Arad.

Sculici: „A fost lipsă de reacție, probabil că se cunoaște și lipsa de experiență”

Tabela s-a oprit la scor de tenis, 6-1, punându-l pe Cristian Sculici în situația ingrată de a explica usturătorul eșec. „Am avut o săptămână mai grea. Am avut cinci jucători accidentați, trei dintre ei au făcut doar două antrenamente săptămâna asta și au jucat azi, iar alți doi au stat pe bancă, nu i-am trimis în teren. Dar, asta nu scuză în primul rând greșelile grave din prima repriză, când am luat trei goluri cu capul și cam așa s-a scris istoria jocului. A fost lipsă de reacție, probabil că se cunoaște și lipsa de experiență. Suntem o echipă mai mică, băieții nu au prea avut ocazia să joace cu galerie și toate lucrurile astea apasă cumva, dar nu le putem lua ca scuze. Din păcate, acesta a fost rezultatul astăzi si nu e bine pentru noi. În momentul când am încercat să dau indicații și am strigat la 7-8 jucători, m-au auzit unu sau doi, cred că au resimțit presiunea. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Noi am început proiectul ăsta pentru jucătorii tineri, ne-am asumat anumite lucruri, mai avem jucători africani care încă n-au ajuns, dar – până la urmă – ăștia suntem, cu ăștia defilăm”, a menționat antrenorul princial al ACB-ului.

Politehnica Timişoara – ACB Ineu 6-1

1-0 (Min. 3)  Daniel Olariu marchează cu capul după un corner bătut de Prună

1-1 (min. 7): Penalty pentru Ineu, Curescu l-a lovit în careu pe Toure. Raul Udrescu marchează de la 11 metri chiar dacă Murariu a ghicit colțul.

2-1 (min.14): Curescu centrează de pe stânga și Victor Prună reia singur cu capul din 14 metri

3-1 (min.16): Centrare Prună și Dan Pureca marchează cuc apul din plonjon din 8 metri.

4-1 (min. 50): Prună pasează în adâncime pe dreapta la Curescu care de pe linia de corner trimite în centrul careului de unde David Popa pune latul.

5-1 (min. 66): David Ciurel este deschis pe stânga și marchează din careu la colțul lung

6-1 (min. 84): Fabian Marincu marchează din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, la colțul scurt.

Formații:

Poli: Murariu – Curescu (74 Haloș), Bocşan, Vlaicu, Taub –  David Ciurel (67 Marincu), Pureca, Olariu (67 Oprea), Prună (74 Pașcalău) – I. Rotariu (74 Adam) –  D. Popa. Rezerve: Miklos – Radu Ciurel, M. Oprea, Marincu, Pașcalău, Haloș, Adam. Antrenor: Paul Codrea

Ineu: Merșca – Voștinar, Clipotă, Bekono, Buza – Zdrențan (58 Kone) – Banam (58 Nica), Călin (58 Ndoye), Susan, Udrescu – Toure. Rezerve: Spătaru – Ndoye, Nica, Kone, Șerban, Rucăreanu, Goia. Antrenor: Cristian Sculici

Arbitri: Leopold Herczeg (Băcia – Hunedoara) – Vasile Gogu (Reşiţa), Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara)

Observatori: Răzvan Nistoran, Antonie Burtea (ambii din Reşiţa)

FOTO: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button