Socodor

Nou promovata din Socodor, chemată să-și dea restartul în compania Buziașului! Crișan: „Mai serioși și responsabili, totală încredere în băieți și staff”







Două echipe aveau punctaj maxim după primele două etape ale seriei a 8-a a Ligii a III-a, FC Bihor și CS Socodor. Orădenii sunt și azi primii, în timp ce nou promovata din județul Arad a alunecat în partea a doua clasamentului, fiindcă a rămas doar cu acele 6 puncte. Formația lui Tibi Darazs și Gigi Cameniță a legat cinci eșecuri la rând și nu toate erau previzibile.


Sigur, ghinionul celor din Socodor a fost că au jucat la rând cu echipe mult mai bine cotate, Poli, Pecica și Bihor și moralul a scăzut puțin. Așa că meciurile cu Peciu Nou și Periam se încadrează într-un tablou gri, care – însă – trebuie colorat de sâmbătă încolo. „Nu are rost să negăm că trecem printr-un moment greu, dar eu zic că acum chiar ne-am trezit. Știam că, pe undeva, era normal să scoatem greu puncte cu Poli, Pecica și Bihor și s-a dovedit că au fost mai buni decât noi, dar cu Peciu Nou și Periam puteam și trebuia să facem mai mult. Nu înțeleg cum ne-am pierdut concentrarea în repriza a doua la Periam, cu atât mai mult cu cât gazdele ne-au pus probleme și în prima parte, să nu uităm că au ratat și un penalty. Dar, s-a întâmplat, am luat goluri pe greșeli elementare și nu avem decât să strângem rândurile în acestă săptămână și să ne dăm un restart. Am avut și vom avea discuții în această săptămână, trebuie să ne trezim la realitate până nu e prea târziu. Campionatul încă e lung, însă suntem toate acolo, cu o victorie, două, suntem din nou în grafic, doar că trebuie să încheiem neapărat această serie negativă. În ciuda rezultatelor negative, starea de spirit în vestiar nu e tocmai rea, din punctul meu de vedere e nevoie să muncim mai mult, să fim mai serioși și mai responsabili. Nu ne-ar strica și un pic de ambiție și de dăruire în plus, poate că ne-am crezut prea buni după primele două runde, dar nici nu suntem o echipă de cinci înfrângeri la rând”, spune Petrică Crișan, președintele celor din Socodor.


Sâmbătă, de la ora 15, în comuna arădeană, vine Phoenix Buziaș, echipă care – la rândul ei – nu a început tocmai bine sezonul. Timișenii lui Cosmin Petruescu au 9 puncte din 21 posibile și vin după un meci pe care l-au avut în mână, dar din care nu au scos maximum: 2-2 la Peciu Nou. „E clar că se întâlnesc două echipe ce au de recuperat niște puncte, poate pentru pentru obiective diferite. Buziașul e una dintre echipele bune, cu pretenții ale seriei, dar poate fi învinsă. Cu atât mai mult cu cât jucăm acasă, avem publicul de partea noastră și chiar vrem să îi oferim din nou motive de bucurie. Avem încredere în băieți, în stafful tehnic, avem, în sfârșit, tot la dispoziție, și-a revenit și David Covaci, avem de unde alege penrtru o echipă care să atace victoria sâmbătă”, adaugă șeful celor din Socodor.

Formații probabile:

Socodor: Mucha – Ciornei, Gherheș, Țoca, Caia – Turcuș, Șerengău – Clej, Lezeu, Pirtea – Câmpanu.



Buziaș: Lăpădat – Angheli, P. Nicolescu, Mada, Pamfile – Al. Nagy, Cr. Mitre, Ferțu, Românu – Bădăuță, Pădurariu

Arbitri: Costin Marinoiu (Râmnicu Vâlcea) – Marius Matica, Florentin Andrei (ambii din Oradea)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa), Cristian Gîţ (Deva)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button