ACB Ineu

Ineul a „uitat” să câștige în ultimele trei runde și joacă derby-ul suferinței la Periam! Zdrențan: „Jocul ne dă speranțe și vor veni și punctele”







Victoria de la Carani, cu Buziaș, e demult dată uitării de ACB Ineu, pentru că au urmat trei partide pe zero și 1-12 golaveraj. Povestea eșecului intern cu FC Bihor, 0-4, are – însă – o istorie aparte, cu arbitrii în rol principal. De altfel, președintele zărăndanilor, Adrian Lapte a luat atitudine publică și a spus că ia în calcul un memoriu împotriva lui Norbert Kemenes.


Între altele ˝centralul” băimărean nu a pedepsit o intrare tare la căpitanul Dacian Zdrențan, al cărui genunchi a sângerat pe finalul primei reprize. În schimb, i-a dat al doilea „galben” lui Sebastian Susan, care îi atrăgea atenția asupra rănii colegului său. În plus, penalty-ul din care orădenii au marcat primul gol a fost foarte ușor acordat, poate chiar inexistent. „Am avut probleme de arbitraj la mai multe meciuri, dar acestea au culminat cu bătaia de joc de la etapa precedentă. Când am fost arbitrați corect, am reușit meciuri bune și am scos și rezultate. Apoi, nu trebuie să uităm că în vară am pierdut câțiva jucători importanți, am avut și mult ghinon în primele meciuri, aa pierdut nemeritat cu Cermei, puncte pierdute cu Peciu, la fel. Apoi am jucat cu echipe foarte bune și nu am scos nimic”, a spus Zdrențan.


Cu doar 5 puncte în clasament, ACB-ul e penultima poziție în clasament și vineri, de la ora 15, joacă în derby-ul suferinței de la Periam. Timișenii tocmai au câștigat, tot acasă, primul lor meci oficial, 3-1 cu Socodor și își propun să paseze „lanterna roșie”. „Urmează un meci abordabil, un derby al suferinței la Periam. Din păcate, avem absențe importante, Susan a luat roșu cu Bihorul, iar Udrescu a fost eliminat în partida echipei a doua cu Sebișul, iar în infirmerie îi avem pe Ndoye și Kone. Nu avem un lot foarte numeros, e greu să acoperim aceste pierderi, dar muncim și cei care vor intra vor încerca să-i suplinească pe cei absenți. Nu avem nimic de pierdut, încercăm să profităm de șansa noastră, îi cunoaștem, sunt cam aceiași de anul trecut. Atunci am pierdut la ei, dar acum avem mai multă experiență și tinerii au început să intre și ei în planul nostru tactic. Așadar, mergem după puncte la Periam. Dar, indiferent de rezultatul de vineri, îmi doresc să nu mai trecem prin probleme de anul trecut, să terminăm în picioare campionatul. Jocul ne dă speranțe și vor veni și punctele”, a adăugat „închizătorul” de 26 de ani al Ineului.

Formații probabile:

Periam: Gârlea – Baeram, R. Mureşan, A. Popescu, Mager –  Oancia, Mânecan – M. Filip, Prața, Viașu – Baranyi.



ACB Ineu:  Merșca – Voștinar, Clipotă, Șerban, Bekono – Zdrențan – Banam, N. Călin, Buza, Spătaru – Toure.

Arbitri: Marius Omuţ Marius (Satu Mare – Daniel Nistor (Zlatna – Alba), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara), Antonie Burtea (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button