UTA Arad

Cristi Mihai a fost convocat la naționala de tineret, Rednic a dat din coate să-l aibă cu Oțelul: „A ajuns pe merit acolo, sper să rămână modest”





Așa cum anticipam ieri, Daniel Pancu a apelat și la utistul Cristian Mihai pentru crucialele partide ale României U21 cu Albania și Elveția, din cadrul preliminariilor Euro 2025. Mijlocașul de 19 ani se reîntâlnește sub tricolor cu colegul de generație de la CSȘ Gloria, Atletico și UTA, Cătălin Vulturar, care a plecat în urmă cu doi ani de la UTA la Lecce.


Cum și Rareș Pop a fost chemat la naționala sub 19 ani, Mircea Rednic a trebuit să apeleze la înțelegerea directorului tehnic al FRF pentru a-i avea pe cei doi fotbaliști la meciul cu Oțelul Galați, de luni seara. „A trebuit să intervin la Mihai Stoichiță pentru Rareș și Mihai, nu știu dacă e normal. Și eu îi înțeleg, dar trebuie să înțeleagă și ei echipele de club, mai ales că trebuie să folosim  jucători Under 21. Și, uite, jucăm luni și avem nevoie de ei, trebuie să existe înțelegere. Și ei au obiective, dar și noi avem. Nu cred că le strică și lor dacă jucătorii rămân aici și joacă. Am reușit să îi conving ca Rareș cu Mihai să rămână, pe Stanciu, în schimb, îl lăsăm să plece mai repede la lot. Aceeași discuție este și cu Aly (n.a. Abeid) și Omondi. Eric pleacă în Kenya, antrenorul lor a insistat mult să meargă, au două meciuri și o să îi prindă bine. Avem mulți internaționali și nu avem ce să facem, a spus antrenorul utist.

Revenind la convocarea lui Mihai, „Puriul” a adăugat: „El juca în Liga a 3-a și acum e convocat la națională, pe merit, bravo lui. Sper să rămână modest, azi a fost doar în călcâie la antrenament”.

Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. După primele trei meciuri disputate, România U21 ocupă locul 3 (6 puncte), Albania conduce grupa (9 puncte), iar Elveția este pe locul 2 (7 puncte).

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 20,30, se joacă România – Albania, pe stadionul Giulești, iar marți, 21 noiembrie, Elveția – România, pe Stade de la Maladière (Elveția).  Ambele partide vor fi transmise în direct pe PRO ARENA!

4 comentarii

  1. O federație care se susține cu lucruri minore. Ca suntem campioni la 14ani în producția de clătite. S-a ajuns ca trebuie să-i și convingi ca tu ii plătești. Orientare în alegerea ,, internationalilor ” străini. Degeaba ca nu-i poți folosi la club. Asta cu dat liber, ești obligat, o merge la Liverpool, unde sunt rezerve cu numele. De fapt tot titulari. Și federația și televiziunile sar la prima veste buna. Ajunsesem nu o mai suportam pe Halep tot din vina lor. În plina discuție de fotbal, odată sare Naum ,, E 2-0 pentru Halep „.. La pusti chemați toată ziua iar e pericol. Lăsăm accidentarea, dar le întra în cap ca deja știu tot. În loc să-i zică la antrenament,, Sarutmana” lui BENGA.!!

    13
    0
    1. Aveti maxima dreptate,Nea Gavrila…Pe vremuri,ca sa prinda prima echipa,la seniori,tinerii trebuiau sa aiba intr-adevar valoare,neimpusi de nici un fel de regula Under…Totusi nu sunt neaparat impotriva acestei impuneri dar unul este suficient,ca sa nu pateasca ca si cu Dan Petrescu,schimbati in secunda 23..
      Multi(mai tineri) de pe aici,nici macar nu au auzit despre „Luceafarul”…Pai unul de la „tineret sperante”,care ajungea la Luceafarul,era cert titular la echipa sa de club,ca dovada,cam toti din generatia asa zisa de aur si mai devreme,mai tarziu,au absolvit facultatea Luceafarul…
      Una dintre cele mai mari prostii care s-au putut face,a fost desfiintarea Campionatului Tineret Sperante,care se juca in deschiderea meciurilor de seniori…..
      Aceste multitudini de loturi nationale,nu le fac doar bine tinerilor,ci si foarte mult rau,exact ce scriati si dvs mai sus…
      Albe si negre…

      8
      2
  2. E vorba de cheltuiala care trece la salarii mai atractive. O poziție trebuie luata ca să se țină cont de club. Sincronizare la calendar, nu se poate internațional, sa se dea prioritate clubului. Asa ia Burleanu prima de jocuri câștigate cu bilanțul general. Multa sănătate nea Giro și drum bun alături mereu de echipa.

    8
    0
    1. Sa ne traiti Nea Gavrila…Macar acum…vorba aceea….Imi iau familia,ne urcam in masina si am plecat…fara prea multe pregatiri…dar oare cate mii de kilometri am parcurs cu trenul,stat prin gari,in caldura si frig,asteptat schimbul trenului cu orele prin restaurantele garilor, in care gaseam doar chiftele din peste,macaroane si fasole sleita…Dar ce conta???
      Se plang pe aici unii ca nu li se asigura transport,etc….Pai daca vrei sa mergi in deplasari,nimic si nimeni nu te poate opri!
      Ca sa nu mai spun ca pe la inceputul anilor 80,la Timisoara, am fost si cu bicicleta de vreo 2-3 ori,plecand la 4 dimineata…dar nu era asemenea trafic….Alte zile,alte vremuri…

      7
      3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button