ACB Ineu

Ineul găzduiește singura echipă pe care a bătut-o în acest sezon, cu Udrescu marcator: „Putem repeta scenariul cu Buziașul, trebuie să facem puncte!”







Obiectivul stagional al celor de la ACB Ineu era unul mai mult decât rezonabil și anume evitarea emoțiilor legate de retrogradare, ca și în primăvara acestui an. De altfel, din punct de vedere sportiv, „alb-albaștrii” ar fi trebuit să ajungă în județ, ca și Cermeiul, de altfel, dar FRF-ul a avut destule locuri vacante și le-a reprimit pe ambele la startul ediției 2023-2024 a Ligii a III-a.


Doar că Ineul nu o duce mai bine, chiar și mai prost decât în campionatul precedent. „Alb-albaștrii” au strâns doar 6 puncte din 36 posibile și sunt ultimii în seria a 8-a. Ultimul rezultat util al ineuanilor a fost obținut în ultima etapă a turului, 0-0 cu CS Socodor, după care au urmat trei eșecuri, cu 11 goluri încasate. Weekendul trecut, ACB-ul a cedat cu 2-4 la Peciu Nou, un meci considerat destul de bun de Cristi Sculici, dar rezultatul a fost din nou negativ. „Am avut ocazii bune la, 0-0 dar nu marcat, în timp ce echipa din Timiș a fost mai pragmatică, iar noi ne-am descătușat târziu. Clasamentul arată rău pentru noi, dar dacă ne trezim acum putem începe o serie pozitivă. Avem puține goluri puține, e și treaba mea să marchez ca să-mi ajut echipa. Eu am și un serviciu, dar, din fericire, programul îmi permite să particip la antrenamente. Iubesc mult fotbalul, sper să pot să continui la Ineu și să o fac din ce mai bine E adevărat că anul trecut mi-a mers mai bine, am marcat multe goluri din retur, de când am venit la echipă, dar acum am rămas sunt dator. Sper să îmi revin și eu și echipa, să marchez goluri poate chiar mai multe decât anul trecut”, spune Raul Udrescu, mijlocașul lateral al Ineului.


În acest campionat, fotbalistul de 25 de ani a înscris doar două goluri, unul dintre ele în singura victorie stagională a echipei sale. A fost 2-0 la Carani (a mai înscriș și Susan), cu Buziașul, iar vineri, de la ora 14, timișenii caută revanșa pe „Centralul” ineuan. „Cred că putem repeta scenariul din tur, e cazul să facem puncte ca să nu ajungem în situația de anul trecut. Nici cei de la Buziaș nu sunt foarte constanți în joc și rezultate. Cu Periam au câștigat foarte greu, au fost conduși acasă. Mă gândesc că vor veni la Ineu, cu dorință de revanșă, dar ne vom lua toate măsurile să nu ne surprindă cu nimic. Mai avem trei meciuri în acest an, cu Buziaș, la Lipova și apoi vine Poli. Nu e nici o echipă de nebătut, important este cine dă primul gol pentru că apoi se joacă altfel. Dacă am reuși să dăm gol repede sunt convins că vom face puncte, dar luăm meciurile pe rând, important este să trece de Buziaș vineri”, a adăugat Udrescu.

Spătaru e singurul fotbalist 100% indisponibil în tabăra lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț. Zdrențan a revenit și el la antrenamente și ar putea juca vineri.

Formații probabile:



Ineu: Tulcan – Voștinar, Clipotă, Șerban, Bekono – Zdrențan (Kone) – Ndoye, N. Călin, Susan, Udrescu – Toure.

Buziaș: Lăpădat – Al. Nagy, Mada, Nicolescu, Cl. Pamfile – Grancea, Mitre, Ferțu, Românu – Bădăuță, Pădurariu.

Arbitri: Leopold Herczeg (Băcia – Hunedoara) – Marius Matica (Oradea) – Șerban Buie (Baia Mare)

Observatori: Gero Szabo (Cluj-Napoca), Florin Ştiube (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button