UTA Arad

Arădeanul Cătălin Vulturar va juca la Rapid, câți bani va încasa UTA?





Așa cum vă informam în urmă cu trei spăptămâni, Cătălin Vulturar și-a exprimat dorința de a pleca de la Lecce pentru a face pasul în competițiile de seniori. Mijlocașul va împlini 20 de ani pe 9 martie și era blocat la echipa primavera a formației din sudul Italiei, iar pe fir au intrat echipe din SuperLigă.

UTA l-a dorit prima, însă doar sub formă de împrumut. Lecce nu a agreat varianta, vrea să încaseze în jur de 1,2 milioane de euro pentru căpitanul echipei de tineret, iar în cursă au rămas doar grupări mai potente din punct de vedere financiar. Între timp s-a retras din cursă și CFR Cluj și a rămas Rapidul să negocieze un transfer defintiv, însă în condiții  avantajoase.

Din informațiile noastre, Dan Șucu va plăti în jur de 600-700 de mii de euro pentru Vulturar, iar cei de la Lecce vor păstra un procent între 30-40% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Principalul acționar al giuleștenilor a fost convins de Daniel Pancu să investească în tânărul fotbalist, pe care el l-a titularizat în toate cele 5 partide disputate de naționala de tineret în actuala campanie de calificare la Euro 2025.

Când l-a vândut la Lecce pentru 300 de mii de euro, încasată în trei tranșe, clubul UTA și-a menținut – la rându-i – un procent din următoarea vânzare a fotbalistului crescut de Dinu Donca la CSȘ Gloria și Atletico și lansat de regretatul Ionuț Popa la prima echipă, la doar 14 ani și 9 luni. Acesta este de 15%, astfel că gruparea arădeană ar trebui să încaseze în jur de 100 de mii de euro.

Cel mai probabil, Cătălin Vulturar va fi prezentat oficial la Rapid mâine, alături de impresarul său Cătălin Sărmășan.

8 comentarii

    1. Sucu finantator???Ha,ha,ha….Poate creditor(suna urat camatar)…
      Nu exista finantatori in fotbalul romanesc iar cei care au facut asta,au dat chix
      Aceste asa zise surse de finantare sunt rambursabile…Sucu da dar nu gratuit…
      Posibil sa isi multiplice investitia dar tot asa s-ar putea sa ramana cu buzele umflate,la fel cum au ramas multi altii si au dus echipa la dezafiliere…
      Ti se pare ca Rapid joaca direct proportional cu banii bagati de Sucu in jucatori?
      Singurul baiat destept a fost Dumitru Bucsaru la Urziceni…A bagat banii acolo,a dus Urziceniul sus,apoi si-a luat banii si CIAO!!!

      5
      10
      1. Esti pe aproape, nea Giro: cel mai destept dintre toti a fost Marius Stan – dupa ce a bagat banii altora(vezi Mittal Steel Galati) in Otelu, a iesit campion si-a luat cascavalul din CL si dus a fost. Mai mult, a castigat si un mandat de primar.

        2
        0
      2. Majorarea de capital si creditarea sunt 2 chestii total diferite, dar de unde sa stii tu? Tu esti doar un om mic care nu are incredere in privati si vede contributia politicului ca necesara in fotbalul romanesc. Continua sa te scalzi in propria incompetenta.

        6
        2
  1. Inca un exemplu de management dezastruos,l-am vandut cu 300 de mii si precis Rapidul il vor vinde ulterior poate cu 3 milioane. Daca ai un jucator tanar si foarte bun in curte,pentru ce sa-l vinzi cu bani de nimic,nu este mai bine sa-l tii sa-i creasca valoarea ?

    3
    1
    1. juniorul nu este sclavul unui club, are si el dorinte, vise, preferinta, are familie care ia deciziile pentru el si chiar impresar … la 15-16 ani, sa iei 300 de meii pe un copil si procent, nu este la indemana oricarui club si in cazul lui a fost si dorinta familiei de a se muta in Italia unde impresarul i-a gasit angajament copilului … ce putea face clubul??? am scris si noi articol despre asta, cauta in arhiva de pe site

      4
      3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button