Socodor

Socodorul a cedat clar și cu Bekescsaba, a plecat și Pirtea cu direcția Pîncota!CS Socodor nu s-a simțit bine în amicalele săptămânii disputate în Ungaria. După 3-6 la Korosladany, formația lui Tibi Darazs și Gigi Cameniță a cedat și mai rău, 1-7, pe terenul unei alte divizionare terțe maghiare, Elore Bekescasaba.

Pentru formația din județul nostru a marcat doar Mintaș, la scorul de 6-0 pentru gazde, cu un șut de la 25 de metri. „Am întâlnit o echipă foarte bună, sunt locul 1 în seria lor de Liga a treia. Am mai avut puține situații, nu ne-am putut ridica nici pe departe la nivelul lor, ne-au scos fotbalul din cap. Ei au avut două garnituri, noi trei rezerve. Urmează miercui un joc la Felnac și sâmbătă la CAO”, ne-a relatat pe scurt Tibi Darazs, care nu a putut conta pe Gherheș, Clej și C. Covaci.

În plus, după Dumitru Copil, un alt mijlocaș care a pus umărul la promovarea echipei, George Pirtea a plecat de la Socodor. Mijlocașul de 27 de ani s-a și înțeles deja cu Podgoria Pîncota, echipă pregătită de fostul său coleg de la Șoimii Pîncota, Remus Lung.

Contra celor de la Bekescsaba, Socodorul a jucat în formula: Mucha – Chiș, Pele, Țoca, Todincă – Șerengău, Mintaș – Daina, Ciornei, D. Covaci – Mercioiu. Au mai intrat: Turcuș, Lezeu și Florea.2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button