ACB Ineu

ACB Ineu – pusă la colț de Pobeda în primul test al iernii, Dănuț Mâneran revine sub comanda lui Sculici și MihuțLucrurile s-au mișcat, dar greu, la Ineu în startul noului an. ACB-ul s-a reunit cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut, iar unii jucători au acceptat mai greu situația legată de restanțele financiare și au sărit peste câteva antrenamente. Au revenit la sentimente mai bune după ce conducerea clubului și a orașului a fost în vestiar pentru a da asigurări că situația se va îmbunătăți începând cu finalul lunii, însă din punct de vedere sportiv echipa are clar de suferit.

Ineuanii au cedat cu 4-1 în primul test al iernii, disputat pe terenul „Armonia” cu formația de pe penultimul loc în Liga 4-a Timiș. La fel de adevărat este că Pobeda Star Bîșnov s-a și întărit destul de mult la începutul acestui an, plecând de la revenirea antrenorului-jucător, Daniel Vasilcin, de la Cermei. Arădenii Ovidiu Pașcalău, Alin Gligor și Călin Gruiescu vor juca și ei pentru „bulgari”, care nu vor decât să evite retrogradarea în acest sezon.

Revenind la testul de azi, Pobeda s-a impus, așadar, cu 4-1, după reușitele semnate de Boghian (min. 15), Vincu (26 și 43) și Gruiescu (70), în timp ce pentru gazde a înscris doar senegalezul Ndoye, în minutul 33, cu capul, după centrarea lui Călin. Banam și Udrescu, în prima parte, respectiv Toure și Susan au irosit situații bune pentru ACB, ultimul chiar din penalty.

În tabăra ineuană a revenit Dănuț Mâneran, după o scurtă aventură la Pîncota. „Mai avem discuții cu unul-doi jucători, să vedem ce reușim să mai aducem. E clar că mai avem întăriri, s-a văzut și în amicalul de azi, în fața unei echipe de eșalon inferior. Urmează o nouă săptămână de acumulare cu antrenamente grele”, afirmă Teodor Mihuț, antrenorul secund al ineuanilor.

Formații:

Ineu: Tulcan – Bekono, Clipotă, Șerban, Miculaiciuc – Kone – Udrescu, Ndoye, Călin, Dan Mâneran – Toure. Au mai intrat: Coman – Temian, Buza, Susan, Banam. Au absentat: Merșca, Zdrențan, Voștinar

Bisnov: O. Pașcălău – Tranculov, Gligor, Berceanu, Ienovan – Telecican, T. Budur – Vincu, Vasilcin, Gruiescu – Boghian. Rezerve: Mitric – Boboiciov, Rad, Ghiuruțan, Petcov, Mirciov. Antrenor: Daniel Vasilcin.

Arbitri: Sebastian Mako – Lucian Berariu, Remus NaghiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button